Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 3 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Orinoco

Descriere

The U.S. Special Activities team lands in Venezuela where Jack’s intel leads them to a militia guarded compound. Deep in the jungle, Jack’s search for answers puts the whole team in danger. President Reyes’ opponent, Gloria Bonalde, proves to be a real contender in the upcoming election.

11 comentarii

 • Salutare, guest
 • 34.11 serios? aia lasa usile deschise la containere si deschid alte usi la 10 metri de inamici si aia nu reactioneaza?
 • 29.14 pai nu zicea ca barba su a fost arestat si ca nu l a mai vazut de un an? vad ca bea cu el si danseaza la petrecere? in poza e acelasi tip.
 • Cea mai cretina faza, dintr-un serial plin de astfel de faze, e cand negru face o cursa prin padure noaptea, inainte sa vina aia...amortise in barca!:)))...apoi CIA nu-l omoara pe ala, ii taie doar un deget :)))....
  • E buna asta. Vidoza o sa fie inlocuit cu Jetload dar mai incolo. Mixdrop si Videomega raman , iar Netu este la fel de bun. Acum nu putem sa multumim pe toate lumea si aceste hosturi si fac si cei ce pot. Unora le functioneaza fara probleme , depinde si de episod si pe ce host se afla. Hosturile ca lumea si care au avut un avantaj de 5 ani , au disparut.
  • Pamantul nu se invarte in jurul prostilor ca tine. Asa e la romani, facerea de bine e futere de mama. Daca nu-ti convine de ce nu te duci la Netflix, Amazon, HBO sa dai un ban sa iti mearga bine?
   • Incredibil de prost ...deci rad ca prostul ca toti am muscat-o si ne-am tot uitat la serialul acesta.Hai sa o zic asa,baietii aveau niste bani de aruncat,i-au aruncat dar nu ca pe Geam,direct in Buda.Incredibil cat de slab e scenariul,cum joaca toti,gen Negru in barca nu stia coaie nici cum sa sta,ca pozitie scenica,mai avea oleaca si se freca la Opaitz:))