Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
7 Sezonul 4 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Out of the Past

Descriere

It was just another average morning on July 22, 1955, when Agent Phil Coulson realized the importance of that day in the S.H.I.E.L.D. history books. With a chip on his shoulder and a genre-bending glitch in his system, he’d set into motion a chain of events that would hopefully preserve the timeline as we know it and ensure those pesky chronicoms get the ending they deserve. What could go wrong?

Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Normal ca nu mai este cum a fost la inceput..daca era va vedeam cum va plangeti ca nu e nimic nou.. totul e la fel.. bai deci sunteti fenomenali cum puteti sa va plangeti din orice
    • "bai" faci la Govora, la Herculane, nu aici. Am dreptul sa imi spun parerea, asa cum ai si tu dreptul sa vii cu argumente sa ma contrazici, dar cu respect ... daca vrei sa fii si tu respectat.
  • Slava Domnului ca este ultimul sezon ... La inceput avea cu totul si cu totul alta actiune, chiar te tinea cu sufletul la gura... nu mai are nici o legatura cu ceea ce a fost ... o abureala continua... parerea mea.
      • Ai dreptate, dar "relaxarea" asta se va termina, la ce ne mai uitam? Ce mai recomandati, de gen ...?