Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 6 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Pas de Deux

Descriere

Tensions run high at Colony House when word of the coming food shortage leaks out. A night at the clinic takes a terrifying turn.

16 comentarii

  • Salutare, guest
  • dintre toti prostii din casa aia ,nici unul nu a vazut pericol in faptul ca dale ala tipa si se misca ca descreieratul cu un cutit in mana. .si frateee nu mai pot cu atatea faze de telenovela,e chiar cringe
  • Ok! Este Un serial SF, am inteles, dar a inceput sa se p[iarda , ca majoritatea searialelor la acest buget, cu umplumturi si muraturi ca sa fie episodul de 50 de minute. inca mai merita o sansa! Sper sa nu mai vad cutite de 10 cm infipte pana in plamani si hemoragie bandajata cu tricouri. transfuzie cu furtunuri, etc. Se stie cati oameni au murit in razboaie, din cauza transfuziilor si infectiilor cauzate de acestea. 
  • Humm, multu de episod, crezusem ca se terminase fără sens. Încă n am prins ideea serialului, dar aștept și restul episoadelor.
  • Telenovela 'cringe' continua cu inca un episod superb ! Ne troleaza scenariștii in așa fel încât să ne aducă și pe noi in From, sa nu mai știm unde suntem, cum am ajuns aici și ce se întâmplă în jur :) in loc sa scoată protagoniștii din mister. Se termina episodul cu Boyd zicând hotarat : "Well, we will fiind out soon enough !" Bruuuh...Nume alternative ale serialului: Lame / Canceled / Skip / Ll - Not found !! 
  • Primul sezon a fost ok. A promis mister și rezolvarea misterului. Sezonul doi este apă chioară. Cel mai ieftin truc intr un serial de genul fantasy scifi este drama care nu servește genul.ci umple aiurea runtime ul ca un elev care nu știe la lucrare de control și bagă de la el.Numai aiureli sezonul ăsta.