Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 3 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Revenge

Descriere

Arminius unites tribes and sets up an ambush to drive Rome out of Germania. Boudica wreaks bloody havoc on the Empire. Rome’s betrayal of the Goths leads to an apocalyptic clash.

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • In toata aceasta serie nu apare teritoriul nord dunarean. Fiti atenti la harta. Si totusi bogatiile luate din Dacia au permis imperiului sa se extinda cel mai mult dupa cucerirea Daciei, Macar bine ca prezinta marile popoare, romanii, spaniolii, germanii, britanicii ca popoare ce au savarsit o groaza de genocid. Un avantaj pentru evrei ca sa arate ca genocidul lor la intrarea in pamantul fagaduintei si mai poi in zilele noastre cu poporul palestinian e un dat istoric. Dar ei au dreptul sa ceara despagubiri pt genocidul germanilor de la toate popoarele. Fiti critici si invatati din orice lectie de istorie falsa ce vi s.ar pune inainte.
    • Nu stiu cum sa va explic daca inca nu v-ati dat seama, dar tot serialul este despre cum popoarele barbare au distrus imperiul roman.Nu tin minte ca dacii sa fi participat la aceasta ''activitate'', asa ca ce ati scris dvs. este irelevant.
      • Lasa l usor, el crede ca dacii au inventat laserul. Ce a mai mare dezinformatie (din al meu punct de vedere), a fost ca partea de care apartii este castigatoare, iar cotropitorii sunt fantezii...... sau saratele de le cumperi de la covrigarii