Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
14 Sezonul 6 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Rogue

Descriere

The Doctor and Ruby land in 1813, where guests at a duchess’s party are being murdered and a mysterious bounty hunter called Rogue is about to change the Doctor’s life forever.

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • dupa ce ca inca se mai chinuie sa faca episoade pentru oameni, oamenii in poveste se mai si plang degeaba ca "a da de ce e gay si de culoare" daca asta te enerveaza pe tine la un serial sa vezi in viata reala, ca daca ai da de unu ti ar da pana in sicriu. sincer , mie imi place mult noua poveste si doctorul 14, si da , ESTE REINCARNAREA DOCTORULUI 10. Cum se face ca va place de doctorul 10 dar nu de 14? In realitate sunteti doar niste homofobi rasisti ignoranti care stiu doar sa dea cu hate.
  • Slab, foarte slab. N-am eu nici o treaba cu orientarea lui Doctor SchvartzePopo, doar ca din punct de vedere al calitatzii poveshtii, episodul e o porcarie pentru Disney Junior.
  • si gay si negrustai sa vezi in 2026 femeie cu carnat doctor, si companionii ei, 7 midgets cu down syndromefi-mi-ar scarba
  • Doctor Who acuma ... e Gay negru si iritant in draci :))) ... de cand au scos-o pe Jody si l-au bagat pe cioroi .. nici nu m-a mai interesat Dr. Who