Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 5 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Siege of Stalingrad

Descriere

The battle of Stalingrad was one of the bloodiest of the entire war and turned the tide for the Germans. Colourised footage retells the dramatic story.

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • Mixdrop in primul rand de pe serverul asta au dat episodul jos....Apoi Userload si Evoload dau eroare "ca la balamuc"...... despre Netu.tv sa-l ia dreq...asta face "figuri" mai mereu eroare dupa eroare, si aici nu mai tine de schimbat DNS, etc, poti sa-l futi ca are boala copiilor.....in general merge! Dar sunt filme, sau episoade de la cate un serial...ehhh nu porneste nici sa-l futi ! Scuze de expresie dar...te da in turbarea...cainelui turbat :-)))) Pe bune acum...cum la unele merge si la asta de exemplu nu merge... episodul asta......ca pana acum celelalte episoade le-am vazut pe Netu.tv..... deci Admin....n-ai cum sa-mi spui ca e de la nush ce..... e de la "Gheorghe Dracu" nu stiu cum sa spun...frate pur si simplu pana acum au mers.....si la episodul asta au dar dracii in el.....Ce e de facut? De ce nu folosesti si alte servere frate ca merg 200% de pe orice device.....si nu o sa mai ai probleme cu nimic....de fapt imi cam dau seama ca nu monetizeaza prea bine si d-aia nu le  pui acolo...dar merita incercat.FEMBED...etc etc.nu incerc sa te invat eu ca stii tu prea bine...doar iti sugerez.......SPOR !!!
    • Si se poate re-uploada, dar avem in plan un alt server care nu sterge asa des pentru inactivate. Nu este vina noastra ca nu va uitati atat de des pe sursa respectiva. Pe Netu.tv nu stim ce fel de eroare intampinati, dar nu este cazul de mai devreme. Sursele pe care le folosim noi, le mai folosesc si alte mii de site-uri care probabil au traficul mult mai mare ca al nostru. FEMBED nu ne place. Acestea sunt sursele pe care le-am ales noi si dupa vizionari, fiecare urmareste pe ce sursa doreste.