Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 6 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Sources and Methods

Descriere

Jack’s moral code is tested when he and Greer use a Turkish criminal to help them track down a high-value target who may be able to lead them to Suleiman. Hanin tries to evade her pursuers and keep her daughters safe. Cathy investigates an outbreak of a virulent form of Ebola that may point to something more ominous.

12 comentarii

  • Salutare, guest
  • hmmm, greu de crezut insa de lauda ideea ca inca mai are constiinta .... pilotul evident . in rest migratia,, clandestina,, nu e atat de clandestina, stiam, e doar o alta dovada . Ca mama o pot intelege , insa din pacate ,, musulmanii,, sunt idioti din nastere , cum sa ti tradezi mama ? chiar daca e greu ca si copil sa alegi intre parinti . restul e scenariul deja arhicunoscut vulpoiul cia si bobocul .... sa vedem daca invinge bobocul ........intunericul vs lumina 
  • serios, pilotii americani de drone americane sunt atat de dusi cu pluta, incat au mustrari de constiinta pentru ca ucid din gresealla altora arabeti nevinovati si se duc cu geanta plina de bani din nevada pana in siria sa le dea bani? si cum trec de controlul de securitate al aeroportului din nevada cu geanta plina de bani?
  • filmul devine sf deja... adica un cadavru al unui pacient cu ebola e furat din cimitir, iar organizatia mondiala a sanatatii nu da alarma. si doar isi povestesc medicii intre ei despre asta la cateva luni dupa incident? imposibil.
  • 2.33 si 2.48 sticla de apa s-a umplut subit dupa ce ambii au baut de 2 ori din ea. se vede clar diferenta nivelului apei in sticla in cele 2 scene... 
  • 1.49 cadavrele celor morti de ebola sunt ingropate pe strat de var si sunt acoperite cu var. dar ca idee de film e foarte buna abordarea.
  • Deci Urechila e isteric si are crize de morala, il bate pe turcul care le-a rezolvat misiunea...apoi alt pampalau se duce in Siria in razboi sa duca geanta cu bani unuia omorat din greaseala.....va dati seama ce realist e serialul?
  • Ai de capu lui. Baiatul asta supra emotiv, un pic pizdificat. Bine ca e plin de actiune serialul, mai drege personajul principal (nu actorul, personajul)
  • In sfarsit un rol de prime time pentru acest actor cu mult potential. Sper sa fie multe sezoane ca ma prins bine:))