Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 2 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Tertia Optio

Descriere

Jack is granted permission from Senator Chapin to stay in Venezuela. President Reyes denies involvement in the events that are keeping Jack in country. Meanwhile, Jack and Harry team up to follow a lead that could create dissension within the ranks.

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • bine ca  s a terminat cu musulmanii , am aflat si ce inseamna ,, 15 aniversare ,, , mai trebuie adusi careva in serial ? francezii, nemtii, chinezii , evident rusii :))))) ohhh mosad ul inca nu e ...oficial :)))))
  • 47.08 ok, ochiul are cam 2,5 centimetri in diametru. nervul optic are 4 centimetri. deci distanta pana la creier e de cel mult 7 centimetri. cam cat de activ mai poate fi un om caruia ii infigi un cutit cu o lama de vreo 10 centimetri in ochi?
  • 41.38 my god... ce are aia pe spate??? e un rol total neimportant, puteau sa aleaga o figuranta cu o pile fara eczeme... sau sa o imbrace pana la gat, daca voiau neaparat sa o puna pe asta in rol...
  • Deci m-am saturat de comentariile prostesti are romanasilor de pe site-ul asta. Pleaca naiba si uita-te la alt serial daca nu iti place.
  • Am vazut cea mai ireala, nerealista, cretina incercare de a sufoca un om cu punga si reactia victimei....cine a scris scenariul nu e om, e robot, habar n-are de viata reala.