Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 7 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Breaking Point

Data2001-10-14

Descriere

Easy Company battles near Foy, Belgium, losing numerous men. In the episode, the actions of 1st Lt. Norman Dike, the Company’s commander, are examined and questioned. Serving as narrator is 1st Sgt. Carwood Lipton, who attempts to keep the morale of the men up as they endure their trials in the forest near Foy.

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • filme americane de propaganada .Ce au cautat americanii sa lupte in Europa ??!! Au venit pentru bani,piete de desfacere,racolare de specialisti,tehnica militara...niste banditi care au omorat cca 100 de milioane de indigeni ca sa le ocupe teritoriul.
    • Ai perfecta "dreptate" sunt mai bune filmele sovietice de propaganda. Sigur ca acum acest comentariu ar fi fost scris in germana si de tine si de mine (deosebirea ca eu il gandeam in romana iar tu in rusa) daca americanii nu veneau sa lupte in Europa. Si "Martha", fara cele aproape 4000 de tancuri Sherman, 20000 camioane Studebakers, locomotive, cauciucuri si multe altele, date de SUA in cadrul unui imprumut de razboi pentru URSS, acordat la 11 martie 1941, care nu a fost achitat nici azi, poate nu mai exista nici "frumoasa" perioada comunista a tratatului de la Varsovia. Poate fara acel imprumut, aliatii (fara URSS) ar fi invins mai greu dar pana la urma ar fi eliberat pana si Rusia si apoi s-ar fi retras. Cum a facut SUA in Germania si Japonia (URSS nu a facut la fel).Poate ar fi beneficiat si Romania de un mic "plan Marshall" si nu de anii in care am platit compensatii de razboi catre URSS.
      • Daca tu crezi ca Americanii ar fi putut invinge Germania fara ajutorul URSS esti delirant
    • Pe mine ma irita la filmele astea despre razboi cum portretizeaza ei soldatul american ca un suflet nobil cu 3 coaie .Cum sufera el si face gesturi empatice dar in acelasi timp e dotat de puteri herculiene si bravura inegalabila.Din pacate pt ei , lumea mai citeste si istorie si stie ca au fost pielea pulii in razboi , mult inferiori englezilor , japonezilor ,de rusi si nemti nici nu mai vorbesc.Au facut din debarcarea in Normandia cel mai eroic act al razboiului , dar uita ca le-au trebuit aproape un an sa treaca din Franta pana in Germania , in conditiile in care nemtii se luptau pe toate fronturile , in toata Europa aruncand contra americanilor ce resturi de armata mai aveau si aia decimata sever.Prin comparatie rusii le-au tabacit curul nemtilor de la intrarea in Moscova pana la Berlin, comparati si voi distantele .Dar totusi cumva americanii sunt considerati cumva marii eliberatori nu englezii care le-au tinut piept de la inceputul razboiului sau rusii care au intors soarta lui . In schimb nu vezi multe filme despre faptul ca au aruncat ca niste bravi eroi doua bombe nucleare cand s-au prins ca japonezii se vor bate pt fiecare centimetru  de pamant , ca la okinawa . S-a vazut ce megaoameni sunt fara bombe mai tarziu , in Vietnam cand le-au scos aia la 2 la metru si 50 de kile uzi razboiala din cap . In fine , imi sunt antipatici in egala masura si americanii si rusii , dar nici sa ma iei de prost nu e ok .