Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 7 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Hub

Descriere

Dangerous secrets are being kept from Coulson’s team, and he works the system to save Ward and Fitz when they are sent on a Level 8 classified mission that may end in tragedy.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Avocatul31 (Remus Catalin) !
Sincere condoleanţe familiei !

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Deci sigur ar trebui sa faceti ceva cu site-ul asta sa reparati ceva daca ii fwtwt sa scoateti reclamele sau pl stie da mie imi da eroare de buffering ce plm si nu ii nimeni pe wirelesul meu numa eu ce naiba
    • Admin
      Aveti 4 surse video care functioneaza independent de site. Daca v-am fi facut cu redirect probabil v-ati fi plans si atunci. S-a facut in mod special ca doar un tab sa functioneze si celelalte sa devina inactive. Reclamele pe care le folosim se gasesc si pe site-urile de scandal din tara sau normale de stiri , nu ar avea cu va incurce , mai ales ca urmariti in full screen.
  • numai ca in realitate sua este cu baietii rai in timp ce rusia este cu baietii buni. insinuarile astea injectate in programarea predictiva a filmelor (in special americane), probabil prind la ignoranti sau spalatii pe creier, nu la oamenii care deja detin informatii dincolo de spectrul public.