Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Immigrant

Descriere

Desperate to get an agent inside Syria, Mossad recruits Egyptian-born Eli and puts him through a crash course in spycraft.

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • Serialul este foarte bun. Este la obiect. Spionaj, suspans are tot ce ii trebuie. Personal nu inteleg o dragoste de tara asa de mare ca sa te faca sa iti dai viata. Sau mai bine zis imi pare o falsa idee ca omul asta chipurile isi iubea familia. Nu cred intr-o astfel de "dragoste". Cred ca tipului astuia ii placea viata aia  de spion si atat. Sa aiba o familie probabil era doar sa aiba cine sa-l plângă. Mare vrajeala cu eu vreau sa fiu cu familia dar am treaba, cel putin in cazul asta.
  • E un film serial. Dece puneti asa la suflet si luati oare totul personal? ....    care e rostul? Injuraturi....etc- realitatea e crudă si sângeroasa in orientul mijlociu si cel indepartat si....nu numai!nu e feva nou....e de mii de ani asa.  Nimeni nu e perfect.   -   eu astept demultttt serialul Mossad 101!!!!🤗🤗🤗 fsonline😘😘😘
  • Nic esti cumva antisemit ?pentru ca nu ma supar eu unul fiind pe jumatae evreu(nu mi-e frica de tine!) mai studiaza istoria moderna a statului evreu !(bine nu inseaman ca eu sunt de acord cu unele politici zioniste!) dar nici sa tot fim calcati in picioare dac voua romanilor va convine nu aveti decat!dar nu te mai exprima ca est prost de puti!
  • Ce propaganda infect sa justifice cucerirea ilegal a teritoriului Sirian Golan Heights deoarece Cainele de atac al Israelului rege autoproclamat asupra lumii Donald Trump a zis ca e teritoriu Israelian acu , kkt de lume , nu avem legi locale si nu avem legi internationale , suntem supusi si regi , nimic nou sub soare.