Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
2 Sezonul 11 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Unaccompanied Minors

SerialManifest
Data2020-03-23

Descriere

As Zeke’s condition worsens and the clock ticks towards his Death Date, he must confront his past while Saanvi tries to secure him a future. A pair of connected callings lead Ben and TJ to a surprising loved one, and Michaela faces a moral dilemma when her own calling instructs her to let a criminal go free.

10 comentarii

 • Salutare, guest
 • e posibil acuma cu virusul asta nenorocit sa se intrerupa difuzarea serialelor ,deja unu a intrat in pauza am vazut ieri comentarile ,iti multumesc mult ptr difuzarea lor ,traducatori ce zic traduc mai multe filme acum le multumesc in numele la toti cei care le asteptam traducerile si in special tie ptr munca care o depui
 • Si eu observ ca in ultima perioada (aproximativ o saptamana) mi se intrerupe serialul foarte des,si trebuie sa astept mult sa se incarce ( pe orice sursa). Este o posibilitate sa fie datorita numarului mare de persoane care acceseaza internetul in aceasta perioada?
  • Admin
   Cel mai bine de urmariti este in timpul zilei , sau cel putin era. Acum cu tot ce se intampla , nu prea fac fata la valul de trafic. Puteti sa va setati DNS-ul pe cel public de la google , poate o sa aveti o conexiune mai buna.
  • Admin
   Problema poate sa fie de la provider , nu doar de la servere. Este posibil ca si conexiunea dumnevoastra sa fie lenta. Maine o sa fie adaugat si videomega si se mai fac si acolo ceva schimbari . Mai mult de 4 surse nu putem sa adaugam momentan.
  • Da , ai dreptate , credeam ca din cauza tabletei mele dar se pare ca nu. Serialele mai merg dar filmele nu pot sa le vad , la fiecare 10 minute se intrerup si ies din site , aveți cumva idee de ce se intâmpla asta, pentru ca nu-mi pot explica.
   • Admin
    Filmele si serialele au aceleasi sursa video , nu are nicio logica ce spuneti dumnevoastra si aveti acolo surse secundare le puteti alege pentru vizionare. Noi am testat pe device-ul mobil si nu se intampla acest lucru.