Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
12 Sezonul 16 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

When It Hurt’s So Bad

Descriere

Meredith takes a step forward with Will but quickly regrets it; Maggie senses a disconnection with Andrew; and Amelia reevaluates her relationship with Owen. Meanwhile, Catherine comes into town and really shakes things up with April and Jackson.

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • Salut. am o problema , a aparut la episodul acesta, dar am incercat si alte episoade si e la fel. cand dau play, apare reclama ca intotdeauna, doar ca nu ii poti da skip. dau reclama pana la sfarsit, ina imaginea cu filmul e in spate, ca si cum cele doua imagini ar fi suprapuse, si nu se poate da play. nu stiu sincer daca e de la voi, de la mine, dar daca puteti sa aruncati o privire. Multumesc.
    • Admin
      Am observat si noi acum aceste probleme si au fost raportate mai departe. Noi trebuie sa prezentam mereu dovezi , ca un screenshot si ce fel de reclama aparea. Solutia este sa incercati de cel putin doua ori la rand si daca cumva nu se incarca reclama si apare doar in colt in stanga la video acel "Ads by Spyglass" , apasati din nou pe butonul de play si ar trebui sa se incarce. Daca lasati sa mearga video-ul prea mult si nu apasati deloc pe nimic in totul timpul asta si apare acel mesaj , este posibil ca timer-ul sa se blocheze cand reclama intra foarte tarziu.