Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
3 Sezonul 14 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Wishin’ and Hopin’

Descriere

The chief’s announcement of his retirement sparks competition between Derek, Burke, Addison, and Mark. A surgical patient endangers the lives of those surrounding her. Meredith’s mother becomes lucid. Cristina and Callie consider marriage proposals. The Denny Duquette Memorial Clinic opens and Izzie cannot wait for the first patient to arrive.

5 comentarii

 • Salutare, guest
 • Faceți ceva cu reclamele astea de pe pagina.. sunt oribile. Nu îmi apar reclame in timp ce ma uit la un episod.  Dar in rest astea ma enervează rau de tot. De ceva vreme au apărut. Folosesc site-ul de aproape 2 ani si nu erau reclamele astea cu paraztiti și unghii oribile... 
  • Admin
   Din pacate nu avem de ales ce fel de reclame sa se afiseze pe site dar in niciun caz nu se vor afisa reclame cu continut explicit. Daca doriti sa blocati reclamele respective sunt destule extensii in browser-ul dumnevoastra care va ajuta sa faceti acest lucru dar trebuie sa intelegi ca nu asa ne sustineti pe noi si daca toti v-ati dori sa faceti la fel , noi nu am mai putea continua sa facem asta. O sa incercam pe viitor sa ne gandim la o alternativa dar momentan nu avem incotro.
 • Va rog faceti ceva cu virusii astia! imi omoara rabdarea...la fiecare click se deschide o alta pagina,si pana sa apuc sa vad un episod,tre sa inchid alte 30 pagini
  • Admin
   Din reclame au fost reduse astazi si alte setari au fost facute dar nu are cum ca din player sa se deschida mai mult de 2 pop-up-uri si acelea care se deschid din player nu sunt controlate de noi.Fiecare lucreaza cu ce retea doreste.Si cum adica 30 de pagini , doar navigand pe site ? Aveti cumva si adblock pornit ?
   • Natii are dreptate sa stiti,Adblock-ul  tocmai mi-a oprit 28 de pagini din a fi deschise....