Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Gernika

Gernika

Guernica    

R 110 min

5.8
IMDB: 5.8/10 1,091 voturi

Genul: DragosteRăzboi

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

The fates of Henry – an American correspondent – and Teresa, one of the Republic’s censors during the Spanish Civil War.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • foarte bun film. nu incerc sa gasesc scuze pentru guernica, dar e mai bine ca franco a castigat razboiul. nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat in spania si in restul europei daca in spania ar fi fost un al doilea urss...
  • a facut si vasyl o fapta buna filmul asta. la final, ce e drept. bravo lui. asa ar trebui sa procedeze toti comunistii.
  • cel mai tembel si improbabil personaj mi se pare vasyl. comunist trimis de stalin in spania sa supervizeze cenzura, pare siderat de abuzurile pe care trebuie sa le faca. e un personaj imposibil, ma indoiesc ca un sef sovietic ajunge in strainatate fara sa fie loial partidului si fara sa stie despre ce e vorba.mai are o replica la un moment dat ca nu e de acord cu trimiterea in lagare a celor care nu sunt de acord cu politica oficiala. asta in timp ce el sustine politica oficiala sovietica. 
  • film facut din  perspectiva comunistilor. un ziarist american ii spune altei ziariste care vrea sa faca o poza riscanta: de ce sa risti? ca sa ii imbogatesti pe cei care detin ziarul? :)))) pai ba american comunist, du-te dracu in urss daca ii iubesti atat de mult pe comunisti, nu manca painea altui american care chiar crede in valorile lumii in care traieste.
  • descrierea de la inceputul filmului e gresita,urss nu a intervenit sa apere democratia, ci ca sa sustina comunistii. toti oamenii normali la cap l-au sustinut pe francisco franco.nu inteleg cum o tara ca urss condusa de un dictator sociopat ca stalin care a omorit zeci de milioane de oameni in timpul marilor purificari si a trimis in gulag alte zeci de milioane de oameni poate spune despre franco ca e dictator... ok, a fost, dar cine vorbea???? stalin????

Filme Asemanatoare