Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Hero

Hero

Ying xiong    

PG-13 99 min

7.9
IMDB: 7.9/10 148,368 voturi

Genul: AcţiuneAventuriIstoric

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

La apogeul perioadei de razboi intre statele chineze, tara este impartita in sapte regate. De-a lungul anilor, acestea s-au luptat intre ele pentru a obtine suprematia. Dupa multi ani de razboi, ambitiosul rege din Qin a reusit sa uneasca regatele, aducand ordine si pace.
Vrand sa se razbune pentru varsarea de sange, 3 dintre statele cucerite trimit fiecare cate un asasin pentru a-l ucide pe rege. Totusi, cei trei sunt vanati si ucisi de un misterios luptator, care, in cele din urma, ajunge fata in fata cu regele pentru a-si cere rasplata pentru faptele sale.
Un maestru al sulitei, fiica unui general ucis (ce mai incercase sa-l ucida pe imparat in repetate randuri) si fostul iubit al acesteia par ca au platit cu viata pentru ambitiile lor egoiste.
Insa niciodata lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • culmea penibilului incepe la 54.27, cand cei doi chinezoi nu se mai lupta propriu-zis cu sabiile, ci joaca tenis cu cativa stropi de apa... bine, nici pana atunci nu se luptasera, ci alergau pe apa si zburau prin platoul de filmare...
  • ideea filmului e foarte originala, punerea in scena e penibila... filmul pare regizat de un luptator de arte martiale pe lsd... se exagereaza cu muzica chinezeasca de inmormantare de la emil pian chinezesc, parca ar fi un film indian. luptele nu sunt deloc realiste, sunt in genul ""ciki cean" combinat cu james bond, cu zburatorul lui heliade-radulescu si cu superpumnul din shaolin... pacat de idee.

Filme Asemanatoare