Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Hitman’s Wife’s Bodyguard

Hitman’s Wife’s Bodyguard

The Hitman's Wife's Bodyguard    

R 99 min

6.2
IMDB: 6.2/10 18,298 voturi

Genul: Acţiune

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Cel mai letal din lume cuplu ciudat – bodyguardul Michael Bryce (Ryan Reynolds) și asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) – se întorc cu o altă misiune care le pune viața în pericol. Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid (Salma Hayek). Astfel, Bryce e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, și trio-ul criminal intră într-un complot global pentru a descoperi rapid că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

No links available
No downloads available

27 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Varianta de acum este un 1080p-HDRip, cu o linie blurata deaspura video-ului pentru a acoperi un watermak ( din motive de securite ).O sa va anuntam in momentul in care apare o varianta WEB-DL curata si subtitrarea in limba romana.Conform site-ului blu-ray.com , varianta Bluray cat si varianta 4k au data de lansare pe 17 august. Putem presupune ca varianta WEB-DL o sa iasa pe la jumatatea lunii acesteia.
    • Admin
      S-a inlocuit cu varianta 1080p-WEB-DL-EXTENTED. Asta inseamna ca sunt 17 minute in plus fata de versiunea anterioara si este o calitate mai buna.Subtitrarea in limba romana a fost inlocuita cu traducerea realizata de Avocatul31 si de sincronizare s-a ocupat Laurbest . Multumiri  !

Filme Asemanatoare