Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Hors Norme (The Specials)

Hors Norme (The Specials)

The Specials    

PG-13 114 min

7.5
IMDB: 7.5/10 4,327 voturi

Genul: ComedieDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

De 20 de ani, Bruno și Malik trăiesc într-o lume aparte, aceea a copiilor și adolescenților cu autism. În cadrul organizațiilor non-profit fondate de fiecare, ei formează tineri veniți din medii dificile pentru a putea prelua și gestiona cazuri „hiper-complexe”, refuzate de alte instituții. Un parteneriat ieșit din comun, între personalități ieșite din comun.

No links available
No downloads available
Pentru a viziona în condiţii optime pe sursa Mixdrop, vizionaţi din browser-ul Mozilla Firefox sau Opera.

Din luna martie va reveni la normal şi pe browser-ul Google Chrome.

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • un subiect foarte sensibil. am o prietena care are un copil special. s a mutat din austria , in italia...acolo  a gasit ajutor .este o mare lupta...este greu, ai nevoie de mult sprijin.dureros...cand nu esti ajutat. iti trebuie multa forta, putere
  • O realitate trista și dramatica a tinerilor autiști severi deveniți adulți. Instituțiile publice sunt copleșite de numărul cazurilor grave in creștere continua și insuficienta personalului specializat..Birocrația excesiva și absurda înăbușă si ultimele încercări inovative și benevole ale unor oameni minunați dedicați ajutorării semenilor fără șanse .O minima înțelegere empatica, orice ajutor, gest sau act de bunătate la adresa victimelor și personalului de îngrijire este întotdeauna binevenita.

Filme Asemanatoare