Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Hunting the KGB Killers

Hunting the KGB Killers

Hunting the KGB Killers    

N/A 54 min

7.5
IMDB: 7.5/10 41 voturi

Genul: CrimăDocumentarMister

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

The inside story of Alexander Litvinenko’s murder in London and the subsequent international manhunt that led to the Kremlin, told in full for the first time, with exclusive access to key individuals.

No links available
No downloads available
Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • foarte interesant. un documentar cu dovezi clare ca vladimir putin este un criminal. si ca vrea sa se stie ca e un criminal si ca are puterea sa ucida prin metode nemaiintilnite si imposibil de folosit de alti oameni. uciderea prin utilizarea poloniului, o substanta radioactiva de sinteza obtinuta doar in reactoare nucleare si pe care nu o gasesti la piata sau la magazin, in cazul lui litvinenko sau utilizarea noviciok-ului, un agent neurotoxic de uz militar obtinut in urss, in cazul lui skripal, alt fost agent kgb din marea britanie, arata ca vladimir putin nu e sanatos la cap si ca trebuie eliminat urgent. zeci de mii de oameni au fost pusi in pericol din cauza nebuniei lui si a dorintei de a-si ucide oponentii in asa fel incat lumea sa stie ca putin si nimeni altcineva e in spatele asasinatelor.
    • Prima data trebuie omorat senilul de Biden..Zelensky..toti cei de la Forumul Economic Mondial,adica globalistii.
    • dar de ce nu spui de ceilalti , spui doar de putin ? omul prost cand da de putere este in stare sa omoare si pe maicasa pentru a ramane la putere , asta se aplica in toate ccategoriile in special in categoria inventi si avansari tehnologice si medicale , criminalii conduc lumea iar in zi de azi raul castiga si in filme nu doar in realitate
    • Daca nu a aparut pana acum, sunt slabe sanse sa fie si tradus si de acum incolo. Cel mai bine, incercati pe subs.ro sau subtitrari-noi.ro sa faceti o cerere pentru acest film.

Filme Asemanatoare