Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD I Am Jonas

I Am Jonas

Boys    

PG-13 82 min DragosteDramă

7.0
IMDB: 7.0/10 1,299 voturi

, , ,

France

Subtitrare:

Jonas este bântuit de un trecut tumultuos, în care a avut o relație adolescentină cu impulsivul, întunecatul și totuși irezistibilul Nathan.

No links available
No downloads available

9 comentarii

 • Salutare, guest
 • Frumos film . Este un adevar stiut ca si animalele o fac din cand in cand, adica ce ? noi nu putem si noi sa ne comportam dupa cum vrem noi ? Este o minunatie ca oamenii sa se iubeasca unii cu altii, dar cand sunt si de acelasi gen , e merveileusse..
 • Tutor celor care sunt impotriva homosexualitatii: problema sunt cuplurile hetero, pentru ca statistic vorbind ei fac cele mai multi copii homosexuali, aproape 100%.
  • Admin
   Noi chiar am avut cereri exlusive pentru astfel de filme , dar asta nu inseamna ca promovam un lucru anume. Noi l-am adaugat ca aparut nou pe Netflix , atata tot.
  • Inapoi in comunism cu tine!FSO merci de upload, foarte bun filmul, nu trebuie sa va luati apararea in fata unui astfel de troll. Keep up the good work!
  • este necesar sa afli ca exista oameni diferiti de tine din multe puncte de vedere, inclusiv sexual. pentru ca altfel oamenii ca tine vor ramane in patratica lor plina de gnoranta si multa rautate :)
 • Acest film mi-a prilejuit o scurta meditatie vis-a-vis  de histeria , pardon istoria , speciei din care fac si io , cu onoare , parte : cele 3 semne ale decaderii unei civilizatii , de fapt ale unei culturi (ca pana la civilizatie ,mai avem )..SUNT : Birocratia , Bucataria ..siii...atentie , bat tobele...se asteapta un raspunss...si HOMOSEXUALITATEA ...waw ..publicul rasufla usurat ..nu era vorba despre el .  In fond vorbim doar de paine si circ. Daca adaug si f.y. mi s-ar parea cam pueril , dar cum nu ma vreau maturizat , prea devreme , luati-o si pe asta ion consideratie ! Cu stima si respect ! ..je ne suis pas ..ce mama lor vrea sa-mi sugereze acest mouvie ..scuzati-mi limbajul academico-licentiat ..dar uneori tre sa spunem lucrurilor pe numele lor .    :-)    

Filme Asemanatoare