Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD In the Fade (Aus dem Nichts)

In the Fade (Aus dem Nichts)

In the Fade    

R 106 min

7.1
IMDB: 7.1/10 11,641 voturi

Genul: CrimăDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Viața Katjei se destramă brusc, când soțul ei, Nuri, și fiul lor, Rocco, sunt uciși într-un atac cu bombă. Prietenii și familia încercă să-i ofere tot sprijinul de care ea are nevoie, și Katia reușește astfel să facă față înmormântării.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • 1.38.42 tipa urca cu bomba in rulota, declanseaza si... sunt 2 explozii, una in spate si alta in fata vehiculului... exces de zel al pirotehnistilor...
  • un traficant de droguri kurd e ucis impreuna cu fiul intr-un atentat cu bomba, dar noi accentuam latura familista a tatalui kurd ucis impreuna cu fiul de neonazisti... tot traficant de droguri ramane.
  • din ' Blogul lui Otrava ' Pelicula “In the Fade”, semnată de Fatih Akin, a fost desemnată cel mai bun film străin la ceremonia de decernarii a Critics’ Choice Awards. Filmul spune povestea unei femei care încearcă să se răzbune după moartea soţului ei kurd şi a fiului ei într-un atac cu bombă al unor neonazişti. Diane Kruger a fost deja recompensată cu premiul de interpretare feminină la Cannes pentru rolul ei din acest thriller.

Filme Asemanatoare