Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


INFORMAŢII SITE

Ghid site / Întrebări frecvente !

Î : Am nevoie de cont pentru a viziona filmele/serialele favorite ?

R : Nu, conţinutul este disponibil tuturor vizitatorilor.

Î : Nu-mi doresc să creez un cont pe acest site, cum pot ţine evidenţa serialelor văzute sau a filmelor ?

R : Dacă nu doriţi un cont pe acest site, recomandarea noastră ar fi să folosiţi aplicaţii mobile ca „Watchlist – Track Movies” pentru filme sau „Tv Show Favs” pentru seriale , disponibile doar pe android iar pentru IOS „Watchlist – Movie To-Do List” pentru filme sau „TV Time (TVShow Time)” pentru seriale. În caz că folosiţi sistemul de operare Windows 10 pe mobile , recomandăm „PushTv” pentru seriale sau „Movie Watchlist” pentru filme. În cazul în care nu aveţi un device mobile sau nu doriţi să vă instalaţi aplicaţii de genul acela , vă recomandăm site-ul trakt.tv unde vă puteţi ţine evidenţa atât a serialelor cât şi a filmelor văzute.

Î : Cum îmi realizez un cont pe acest site ?

R : În primul rând pentru a vă putea realiza un cont pe acest site este necesară o adresă de e-mail @yahoo, @gmail , @yandex sau prontomail. Nu folosiţi serviciul de e-mail de la microsoft (@hotmail, @live.com etc) fiindcă nu este acceptat de către hostul nostru.
Dacă ne-am asigurat că avem o adresă de e-mail compatibilă cu site-ul nostru apăsam unde scrie „Intra în cont” ( imagine ), mai departe apăsam pe tabul „Înregistrare” ( imagine ) , introducem în câmpul nume utilizator un nume de utilizator (exemplu: gigaion23). A nu se folosi spaţiu în numele de utilizator ales (exemplu gică ion23), pentru că nu o să vă mai puteţi recupera contul în cazul în care vă uitaţi parola. În câmpul adresa de e-mail , trecem adresa de e-mail şi apăsam într-un final pe butonul „Înregistrare” de mai jos de câmpul unde introducem adresa de e+mail ( imagine ). După ce am apăsat pe butonul de înregistrare o să vă apară un mesaj scris pe un fond verde ( imagine ).
Verificăm căsuţa de e-mail fie în (Inbox) Mesajele primite sau cele de Spam şi accesăm e-mail primit. Conţinutul e-mail-ului ar trebuie să fie ceva genul acesta : ( imagine ). Conform instrucţiunilor din e-mail vizităm adresa pentru a ne putea seta parola.O dată ajunşi aici în câmpul unde scrie Parolă nouă , putem copia parola generată de site într-un loc sigur şi apăsam pe resetează parola sau ne putem seta parola noastră proprie ştergând din câmpul respectiv parola generată de site şi introducând parola dorită de noi,  ( imagine ).
În cazul în care folosiţi parole slabe , bifaţi „Confirma folosirea unei parole slabe” ( imagine ).După ce ne-am setat parola apăsam pe „Înapoi la Filme şi Seriale Online Subtitrate HD” ( imagine  ).

Î : Cum intrăm în contul creat ?

R : Pentru a intra în contul creat apăsam pe „Intră în cont” , ne introducem numele de utilizator şi parola , bifam sau nu „Rămâi conectat” şi apăsam pe „Autentificare” ( imagine ).Bifând opţiunea „Rămâi conectat”, o să rămâne conectat mai multă vreme pe site, în caz contrar sesiunea expira în 24-48 de ore.

Î : Am uitat parola ?

R : În cazul în care am uitat parola, apăsam din nou pe „Intră în cont” şi pe tabul „Recuperare parola” ( imagine ). Mai departe este scris deja la punctul 3 (a se citi de la „Verificăm căsuţa de e-mail…”).

Î : Cum adaug/scot un serial în lista de favorite / un film în lista de favorite şi cum marchez un episod că văzut/nevăzut ?

R : Pentru a adăuga un serial în lista de favorite, apăsam pe butonul în formă de inimă ( imagine ) şi dacă dorim să-l scoatem din lista de favorite procedăm la fel dar de data acesta butonul arată diferit ( imagine ).
Pentru a adăuga un film în lista de watchlist sau favorite că este una sau aceeaşi , intrăm în primul rând în filmul dorit şi apăsam pe butonul Adăugă în listă ( imagine ) , pentru a-l şterge din lista apăsam pe butonul „Şterge din listă” ( imagine )
Pentru a marca un episod că văzut, apăsam pe butonul în formă de ochi de lângă butonul „Distribuie” ( imagine ) pentru a-l şterge din lista de episoade , procedăm la fel.
Toate seriale/filme şi episoadele adăugate ca favorite sau marcate ca văzute le găsiţi în „Lista mea” împărţită în 3 taburi ( gif/video ). Pentru a accesa „Lista mea” apăsam pe butonul „Lista mea” pe care îl găsim în partea dreaptă a site-ului ( imagine ).

Î : Cum vizionez un episod / film ?

R : În primul rând, rezolvăm reCaptcha pentru a putea vedea sursele video şi cum se rezolvă reCapctha găsiţi mai multe detalii în acest articol (http://www.filmeserialeonline.org/stiri/recaptcha/) , la fel şi în caz că nu va apare deloc reCaptcha.
Pe site avem filme mai vechi cu o singură de vizionare (Openload) sau filme mai noi cu 4 surse de vizionare (Vidoza,Netu,RapidVideo şi Openload) , la fel şi la episoade. Selectăm sursa de vizionare şi apăsam pe butonul play din mijloc ( gif/video ). Folosirea extensiilor de tip adblock pot bloca anumite opţiuni ale player-ului ca neafişarea subtitrării sau vizionare în full screen.Fiecare sursă de vizionare are un anumit număr de pop-up-uri care se deschid imediat după apăsarea butonului de play, acele pop-up-uri sunt reclame de la diferite site-uri. Fără aceste reclame , n-ar putea exista aceste surse de vizionare.

Î : Care este viteza minimă de conexiune la internet pentru o vizionare decentă ?

R : Viteza minimă de conexiune este de 50/mbps.Pentru a vă testa conexiunea intraţi pe site-ul www.speedtest.net. Dacă aveţi o conexiune mai bună de atât şi redarea video-ului nu este decentă, problema poate să fie între providerul dumnevoastră de internet şi sursa de vizionare, în acest caz alegeţi o altă sursă de vizionare.Ca exemplu , dacă avem probleme cu Openload , alegem RapidVideo sau Netu. Fiecare sursă de vizionare are la rândul lor servere care sunt cu banda limitată şi o dată atinsă bandă pe acel server , încărcarea o să fie dificilă.

Î : Încerc să vizionez un episod dar nu porneşte deloc sau nu are butonul de play , ce este de făcut ?

R : Sunt câteva motive pentru care se întâmplă lucru acesta :
1. Fişierul a fost şters şi în locul butonului de play , apare un mesaj ca: „Object not found” ( imagine ); „We’re Sorry!
We can’t find the file you are looking for…” ( imagine ) iar în cazul serverului Netu chiar dacă apare butonul de play, video-ul nu o să pornească niciodată  ( gif/video ).
2. Unul din aceste surse de vizionare are probleme majore şi nu încarcă player-ul deloc.În acest caz noi anunţăm când se întâmplă lucru acesta şi vă rugăm să încercaţi mai târziu , refresh-uri repetate la pagina nu este o soluţie.
3. Dacă fişierul nu este şters şi ştiţi sigur că serverul este funcţional fiindcă aţi testat de pe un alt browser sau alt device, problema poate să fie că folosiţi un browser neactualizat sau un device învechit sau extensii care blochează cu totul player-ul respectiv.

Î : De ce când lăsăm un comentariu acesta nu se postează imediat ?

R: Unele comentarii pe care voi le lăsaţi conţin cuvinte interzise si au nevoie de aprobare ( imagine ) . In cazul  în care comentariul lăsat nu se postează si nu apare nicun fel de mesaj , înseamnă acelaşi lucru ca atunci când au nevoie de aprobare şi ar fi bine să aşteptaţi un răspuns. Dacă au trecut mai bine de 12 ore şi comentariul nu a fost aprobat , cel mai probabil a fost şters din motive întemeiate.

Î : Cum ştiu dacă un film sau un episod este tradus ?

R : În cazul filmelor apare la informaţiile filmului ( imagine ) , în cazul episoadelor apare în stânga sus pe background ( imagine ).

Î : De ce subtitrarea nu se afişează chiar dacă scrie că are ?

R : Subtitrarea nu se afişează fie că folosiţi extensii de tip adblock iar în acest caz trebuie să le dezactivaţi sau a fost ştearsă de pe serverele acelor surse de vizionare iar în acest caz puteţi să lăsaţi un comentariu şi noi o să rezolvăm.

Î : Când apare subtitrarea fie că vorbim de un film sau un serial ?

R : De unele traduceri ştim când vor apărea pentru că avem contact direct cu traducătorii care fac parte din echipa site-ului şi acolo unde ştim lăsăm comentariu.Traducătorii din echipa noastră cât şi din alte echipe fac o muncă voluntară şi pe lângă ce fac ei pentru noi au şi un alt job şi pot abandona serialul chiar în mijlocul sezonului fără ca cineva să-i reproşeze ceva. Încercaţi să înţelegi că suntem un serviciu gratuit şi nu ne mai puneţi întrebarea respectivă la care nu o să avem niciodată un răspuns. Comentariile răutăcioase aduse traducătorilor sunt automat şterse iar IP-ul şi contul în caz că aveţi este blocat respectiv şters.

Î : Cât durează realizarea unei traduceri după script ?

R : Dacă vorbim de un script a unui episod de 40 de minute , poate să dureze între 4-6 ore de muncă continuă şi dacă vorbim de un lungmetraj poate e gata în câteva zile.Acum depinde foarte de mult de numărul liniilor pe care le are scriptul respectiv şi nivelul dialogului (uşor sau complex).

Î : Când apare următorul episod/sezon ?

R : Dată următorului episod este afişată întotdeauna la pagina serialului în partea dreaptă sus pe banner ( imagine ). În caz că apare cu semnul întrebării , nu se ştie data.Deasemenea când un sezon se încheie noi lăsăm un comentariu la pagina serialului şi la ultimul episod apărut din acel sezon ( imagine 1 sau imagine 2 ), când aflăm detalii despre sezonul următor comentam în acelaşi loc şi ar fi bine să nu întrebaţi chiar dacă a trecut o lună sau două. Pauzele între sezoane pot ajunge şi până la 1 an de zile. Luaţi ca exemplu Game of Thrones.Dacă aflaţi înainte noastră că sezonul următor a fost confirmat oficial sau au anunţat dată oficială de lansare , puteţi să lăsti comentariu cu sursa exactă şi o să vă promovăm comentariu.

Î : Ce înseamnă un serial cu statusul „În derulare” „Anulat” sau „Încheiat” şi unde îl găsim ?

R : Nu credem că are rost să explicăm ce înseamnă fiecare ca se înţelege de la sine.Statusul serialului îl găsim în două locuri : – la rezultatele căutării ( imagine ) sau când intrăm în serial în partea stângă sus pe banner ( imagine ).

Î : Cand postati episoadele noi  ?

R : De regulă episoadele noi le publicam între orele 9 şi 11 dimineaţa. Pot apărea întârziere dacă sunt probleme cu hosturile de vizioanare sau sunt multe episoade de publicat în ziua respectivă sau în cel mai rău caz apar probleme de viaţă.

Î : De ce se anulează un serial ?

R : Un serial se anulează din două motive: Primul motiv şi cel mai popular este rating-ul scăzut de la episod la episod sau de la sezon la sezon.Rating-ul îl stabileşte televiziunea care a difuzat acel serial , dacă telespectatorii nu urmăresc serialul , nici televiziunea nu o să-l mai difuzeze.Evident că au există cazuri în care un serial anulat de televiziunea FOX spre exemplu a fost salvat de o altă televiziune sau bineînţeles prin petiţii.
Un al doilea motiv ar fi costurile mari de producţie.

Î : Ce înseamnă calitatea CAM, SD, SD-HC, WEB-DL, WEB-DL-HC sau HD la un film şi unde o găsim scrisă ?

R : Calitatea CAM : filmele abia ce au fost lansate pe marele ecran , înseamnă că filmul a fost înregistrat cu o cameră video direct din cinematograf.

Calitatea SD : SD(standard definition) în romana definiţie standard (360p,480p sau 576p) , include de multe ori filmele vechi lansate în format DVD-NTSC (UŞA) sau DVD-PAL (Europa) , pot include de astfel şi filme noi la care nu există pe moment o sursă WEB-DL sau BluRay.

Calitatea SD-HC : Acelaşi lucru ca la SD doar că are subtitrarea hard-codată adică este arsă direct în video şi nu poate fi dezactivată.

Calitatea WEB-DL : Provin din surse on-demand ca Itunes sau Netflix iar calitatea este superioară unui CAM sau SD.

Calitatea WEB-DL-HC : Acelaşi lucru ca la WEB-DL doar că are subtitrarea hard-codată adică este arsă direct în video şi nu poate fi dezactivată.

Calitatea HD : Includ filmele ce au ca sursa bluray sau HDTV. Calitatea este superioară unui CAM sau unui DVDRip. Varianta HD mai înseamnă la noi pe site şi varianta finală a filmului dacă vorbim de un film nou apărut

Calitatea apare pe posterul filmului ( imagine )

Î : Cum aflăm când apare un anumit film la o calitate mai bună ?

R : Pentru a afla o dată informativa vizitaţi site-ul blu-ray.com , acolo căutaţi filmul şi aflaţi când o să fie lansat pe iTunes (web-dl ) sau pe bluray (hd). În mod normal un film este lansat pe iTunes sau bluray după 2-4 luni de lansarea în cinema.Dacă filmul are încasări slabe este lansat pe bluray mult mai devreme.

Î : Cum se pot sorta filmele şi seriale ?

R : Filmele se pot sorta după gen, subtitrare , an sau calitate ( imagine ).
Serialele se pot sorta după gen, status serial şi an ( imagine ). Din păcate, nu puteţi combina genul cu anul sau calitatea cu subtitrarea s.a.m.d iar când selectaţi anul fie ca o faceţi la seriale sau la filme, vor apărea toate la un loc pentru că aşa a fost construită tema dar pe viitor poate vom putea schimba asta.

Î : Ce este reCaptcha si de ce il folosim ?

R : In data de 09.02.2017 a fost implementată o nouă funcţie la episoade.Pentru a putea fi afişate sursele , sunteţi nevoiţi să apăsaţi pe căsuţa unde scrie „Nu sunt robot”.Este o metoda de securitate mai bună pentru a proteja mai bine iframe-urile de boţi şi altfel de script-uri.
Mesajul de verificare este setat să apară la fiecare   7 zile / device, iar daca aveti cont pe site si sunteti logat, sistemul de protectie reCaptcha nu o sa apara deloc.
Exemplu video. 

Actualizari site / schimbari de design / noi functionalitati

In data de 26.04.2016 au fost adaugate functionalitati ca : adaugarea unui serial la favorite si marcarea unui episod ca vizionat/nevizionat.

In date de 05.05.2016 a fost schimbat design-ul site-ului si au fost aduse schimbari majore paginlor de index (Acasa) si Favorite.

Pagina acasa (index) – imagine

Pagina Favorite – imagine

In data de 15.05.2016 au fost adaugate functionalitati ca : adaugarea unui film/serial in lista de watchlist/favorite, marcarea unui episod ca vizionat/nevizionat, design redimensionabil conceput pentru orice device, ultimele episoade aparute, ultimele episoade subtitrate, episodul anterior / urmator .

Ultimele episoade subtitrate – imagine

Contul meu – imagine

Adaugarea unui film la favorite – imagine

In data de 21.06.2017 a fost inlocuita plaforma Disqus pentru sectiunea de comentarii cu un alt plugin care dispune de mai multe functionalitatii ca :

Secţiunea de comentarii se împarte în 4 zone (Noi , Vechi , Populare şi Promovate).Cea mai importantă este secţiunea Promovate.Aici vor fi , fixate comentariile utilizatorilor sau ale noastre pe care le considerăm informative.
Zone Promovare , apare doar când un comentariu este fixat de către noi ca o informaţie importantă pentru acel film/serial sau episod.

Informaţii utile despre comentarii :

Vă puteţi abona la o discuţie sau la orice comentariu să primiţi viitoarele răspunsuri prin e-mail. – imagine

Puteţi să votaţi un anumit topic în felul acesta : – imagine

Puteţi să votaţi un anumit comentariu cu „Îmi place” sau „Nu-mi place” : – imagine

Exemplu comentariu promovat : – imagine

In data de 11.10.2017 s-a realizat o noua schimba de design si au fost adaugate noi functionalitatii ca : status seriale (anulat,incheiat, in derulare), doua pagini noi ( Setari si Lista Mea ).

Design anterior : click pe imagine

Design actual : click pe imagine

Daca articolul nu este destul de informativ sau vreti sa ne propuneti schimbari noi de design sau noi functionalitatii, va rugam sa folositi sectiunea de comentarii de mai jos sau puteti sa ne scrieti direct pe adresa de e-mail la : contact@filmeserialeonline.org

124 comentarii

 • Salutare, guest
 • buna de ceva timp am o problema cu butonul NU SUNT ROBOT imi apare o eroare :< parametri API ne valizi> din aceasta cale nu pot sa intru in cont nici sa urmaresc un film sau serial . va rog frumos sa ma ajutati .
  • Admin
   Problema este de la sistemul dumnevoastra de operare, ca problema asta cu recaptcha o aveti pe orice site intrati. Deci incercati o reinstalare a sistemului de operare sau cautati rezolvari alternative. Daca nu va pricepti, apelati la un prieten care se pricepe.
  • Admin
   Noi l-am luat in calcul de mult timp, dar inca nu s-a ivit ocazia sa lucram la el. Avem multe cereri, plus ca refacem multe seriale care au doar Netu si Mixdrop ca surse de vizionare. De asta este mai greu cu cererile pentru noi. Dar va fi in viitor toata seria CSI, Law and Order.
 • Nu functioneaza RECAPTCHA nici la vizionarea unui film, nici la crearea unui cont pe site. Doar se invarte roata de cateva ore.
  • Admin
   Da, am observat si noi acum. Sunt probleme pe browser-ul Mozilla Firefox. Pe browser-ul Google Chrome si Opera functioneaza, asta din ce am testat noi. Dar problema asta cu recpatcha este la mod general pe acel browser, pe orice site ati intrat si are recatpcha de la google.
 • Hei!!! Subtritrarea la Training day(2017), este pana la ep 12.De ce nu o puneti? De ce nu-mi sunt acceptate comentariile la serialul respectiv?
  • Admin
   Comentariile respective sunt ca un reper pentru noi, de asta nu au fost inca aprobate. Sunt mai multe seriale care au diverse probleme si incercam sa le reparam pe toate si raspundem atunci cand problema este rezolvata.
  • Admin
   Ce se intampla ? La noi functioneaza foarte bine. Au fost facute ceva schimbari la player in ultima vreme, dar acum este ok. Se poate viziona si cu VPN. Aveti adresa noastra de e-mail, ne puteti da acolo un screenshot sau mai multe detalii, sa intelegem ce problema intampinati dumnevoastra.
 • „Deceptive site ahead Attackers on terabigyellowmotha.info may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards). Google Safe Browsing recently detected phishing on terabigyellowmotha.info. Phishing sites pretend to be other websites to trick you. You can report a detection problem or, if you understand the risks to your security, visit this unsafe site.” Salutare .Mai apare la cineva chestia asta ? Acum sunt pe Brave, mi-a aparut si pe Opera dar si pe Vivaldi ! Ce solutii as avea ? Cum imi recomandati sa procedez cu adaugarea exceptiilor la antivirusul Avast ? Am incercat sa intru pe o tara din Africa, Asia sau Canada dar vad ca merge prost conexiunea pe Urban VPN.Multam fain !
  • Admin
   Depinde de server. Netu.tv si Mixdrop nu suporta mai mult de 720p iar pe Filemoon la continutul nou postat se regasesc si filme si seriale la 1080p.
 • Am si o intrebare pe Google Chrome nu mai pot sa ma autentific, nu imi mai apare sus in dreapta casuta cu autentificare si cu filmele favorite. Care ar fi cauza?
  • Admin
   Va rugam sa ne trimiteti pe adresa de e-mail a site-ului un screenshot, ca noi am testat pe Google Chrome si functioneaza fara probleme.
   • Am descopeirt ca se intampla cand este activat ADBlock pe care l-am folosit multi ani pe acest site si nu am avut probleme. Daca il dezactivez apare din nou totul.
 • Buna am si eu o intrebare daca nu vreau sa vad reclame sau nu vreau reclame popup ce as putea sa fac ? Am obtiunea sa am cum sunt si pe alte saituri sa platesc ca sa nu am reclame ? 
  • Admin
   Din pacate noi nu avem o astfel de optiune. Dar puteti sa folositi extensii care blocheaza reclamele. Noi nu va obligam sa le dezactivati.
 • Va salut. Filemoon dar si netu au cazut de 24 de ore ; e clar ca vor mai aparea probleme...Sperante mai mari cu vidguard, ce ziceti ? Sau mixdrop, dar acesta nu are decat speed normal. 
   • Scuze, se pare ca la mine de conexiune sau un virus ceva, am doar Avast antivirus... Pe viitor promit sa fiu mai atent , mea culpa , acum nu am avut ieri rabdare...
   • Admin
    Probabil antivirusul va blocheaza conexiunea la server. Este bine sa adaugati ca exceptie domeniile filemoon.sx si fsohd.pro si nu o sa mai intampinati probleme.
 • Foloses Google Chromecast pt afisare pe tv, dar nu imi apare butonul de Cast sau Oglindire pe niciun player si niciun server? pana acum aparea . Care ar fi solutia? multumesc
  • Admin
   La noi nu functioneaza din cauza nu avem https. Deci momentan nu avem nicio solutie pentru acest lucru.
 • De ce nu maiamsonor?.Fplosesc google chrome sipina acumnu am vut alteprobleme decit cele generate de o conexiune citeodat mai slaba .
  • Admin
   Daca nu aveti sonor pe nicio sursa video, este posibil sa aveti fila de la browser pe mute. Daca intampinati problema doar pe o singura sursa video, verificati la player daca sonorul este oprit.
 • Buna ziua,Am de ceva timp o problema, nu se mai poate vedea pe tv. se blocheaza pur si simplu.Am 2 smart tv samsung si pe filemoon vad 5 min din episod/ film apoi dispare subtitrarea (nu conteaza eng sau ro) si dupa 1 min se blocheaza ecranul si efectiv intra într-un freeze complet de nu pot da click pe nimic sau back, nu mai pot face nimic decat sa inchid complet. Pe mixdrop doar daca apas butonul de play intra in acest freeze si pe netu patesc ca la filemoon. Pe vidguard nu porneste delocMa puteți ajuta? Ambele tv sunt samsung 
  • Admin
   Buna ziua ! Noi nu am facut nicio schimbare la site, sursele sunt aceleasi si nu stim daca ei au facut schimbari, dar vizionarea directa din browser-ul tv-ului este putin mai dificila si mai ales din cauza reclamelor din playere, apar astfel de probleme. Recomandarea noastra ar fi sa folositi aplicatia WEB Video Cast sau alta metoda de acest gen sa vizionati direct pe smartv.
 • Servus!Am si eu o intrbare,cand o sa adaugati si voi serialul The Simpsons,nu sunt singurul care il astepta aici pe acest site,sa tot spus ca se face ceva in privinta asta ca va fi adaugat,dar sincer nu stiu in care viata va fi aducat acest serial care sunt sigur il astepta multa lume!Multumesc anticipat!
  • Admin
   Sincer nu stim nici noi cand exact, dar il avem in vedere. Ne incurca foarte mult faptul ca adaugam si alte surse alternative la serialele mai vechi si practic facem o munca care in mod normal nu ar mai trebui facuta, dar nu este toata lumea multumita sa urmareasca pe Netu.tv sau Mixdrop.
 • Salutare echipa !Ati putea sau este posibil ca pentru seriale sa fie un player care adauga singur episoade ??va multumesc o zi frumoasa !
 • Salut ! Am si eu o problema ! De ceva timp nu imi mai apare casuta cu : ''Nu sunt Robot" Imi apare doar scrisul si casuta de bifat deloc !Deci nu pot sa ajung la playere ! Pana acum nu am avut deloc probleme pe site ! Folosesc PC ! Ce pot face cu recaptcha asta ? Exista posibilitatea unei aplicatii in curand sa fie mai simplu ??
  • Admin
   Si ce sistem de operare folositi ? Ati incercat si cu un alt browser ? Puteti va logati pe site si nu mai apare deloc recpathca si vedeti sursele video fara probleme, ca o simpla rezolvare.
 • Filmele si serialele nu mai pot fi vizionate pe smart TV de ceva timp, cel putin nu pe LG Oled si Samsung UHD.Se blocheaza tot timpul, iar de cele mai multe ori nu poti relua vizionarea decat prin deschiderea altor ferestre de browser.Pe orice sursa se intampla acelasi lucru. De pe laptop merge normal. 
  • Admin
   Poate este din cauza reclamelor din player. Noi nu am facut schimbari la site. Pentru a viziona pe smartv, recomandarea noastra ar fi sa vizionati folosind aplicatia WEB Video Cast.
 • Salutare . Exista vreo posibilitate sa utilizati si un alt player diferit de filemoon, care sa imi permita sa uploadez singur subtitrarile, cand dumneavoastra nu ati avut timp inca ? De pilda netu de pe un alt site ( nu de la noi) nu imi "sare" cu tot felul de ferestre cu pop-upuri...Multam fain oricum ptr tot ceea ce faceti !
  • Admin
   Avem 4 playere in total. Singurele care merg cu optiunea asta de care spuneti dumnevoatra sunt Mixdrop si Netu.tv .Toate au reclame. Pw viitor posibil sa inlocuim Vidguard cu un alt server si poate va avea acela si acesta optiune, dar inca nu stim sigur.
 • Salut. Se poate sa urcati pe site si filmele Ataturk partea 1 si Ataturk partea a 2 a. As dori sa le pot viziona. 
 • Buna seara.Se poate trece la formatul vechi? Cand deschidem un film/serial sa nu se mai deschida tab-ul cu reclama in locul tab-ului cu filmul/serialul? Din obisnuita inchidem tab-ul gresit.Multumesc
  • Admin
   Buna seara ! Acest lucru se intampla cand folositi adblock. Incercati fara adblock si o sa vedeti ca reclama se deschide normal. Deci este din cauza la sistemul de anti-adblock.
   • Eu folosesc site-ul pe 2 televizoare Samsung si LG C1oled.Pe ambele se blocheaza imaginea si trebuie sa-i dau refresh sau sa deschid din nou alta fereatra pentu ca nu tot timpul merge cu refresh. Pe laptop merge normal. Ce trebuie facut sa mearga normal si pe tv? Multumesc pentru feedback 
   • Admin
    Nu se compara configuratia unui cu laptop cu cea a unui smartv. Smartv-ul este mult mai slab si browser-ul la fel si mai ales de la reclame, il ingreuneaza foarte mult, probabil de asta ajunge sa dea si crash. Recomandarea noastra este sa folositi aplicatia WEB Video Cast.
 • Bună ziua FsOnline și La mulți ani!După cum știți,sunt de mult timp pe aici,dar în ultimul timp,m-ați dezamăgit.De ce?Nu toate comentariile pe care le postez la diferite filme/seriale ,îmi apar .Iar de cererile pentru filme/seriale care să fie postate,nu prea ați onorat  cerințele.Păcat !
  • Admin
   Buna ziua ! Aprobam comentariile mai greu, dar le aprobam. Ieri si astazi au fost aprobate toate comentariile. Cat despre topicul de sugestii, cand o sa avem timp, o sa lucram si la acelea. Momentan refacem multe seriale si le adaugam surse alternative.
 • HelloExistă posibilitatea ca pe viitor, în cadrul listelor de episoade - seriale - filme, din pagina utilizatorilor, să fie adăugate filtre sau opțiunea de sortare? :)
  • Admin
   Cu tema pe care o folosim in prezent, nu, dar pe viitor cand o sa schimbam tema site-ului, cu siguranta da. Pe acesta tema pe care o avem de ani buni de zile, nu se mai poate face mare lucru.
 • Ar fi fost bine scoaterea netu de pe site dar este decât o sugestie, pe lângă faptul ca se blochează foarte mult de pe telefon nici un film văzut cu netu nu poate fi urmărit pana la capăt, înlocuiți sursa netu cât mai rapid ! Va mulțumesc!
  • Admin
   Nu puteti sa le vedeti. Dar daca doriti in mod special acest lucru, puteti sa ne dati un e-mail si va trimitem o lista cu toate comentariile pe care le-ati facut pe site.
 • Cum pot sa fac sa imi dea la cautare exact un film sau un serial ? Am cautat de exemplu filmul The Omen (nu stiu daca este pe site) imi da cu totul altceva
 • De ce nu mai pot sa vad nici un film/serial pe un Tv LG cu WebOS ? Nu imi apare casuta "nu sunt robot". Nici daca vreau sa ma loghez pe site nu imi apare Multumesc pt suport
  • Admin
   Asta este vina brower-ului ca nu vede recpatcha de la google si recaptcha avem si la inregistrare cat si la logare pe site pentru securitate. Recomandarea noastra, daca vreti sa vizionati pe smartv, folositi aplicatia Web Video Cast.
 • The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.Nu opot viziona nimic, oare de ce please help
  • Admin
   Ati bifat si casuta cu nu "sunt robot" ? Puteti sa ne dati pe e-mail si va ajutam sa va resetati contul in caz de ceva.
 • Salut, in ultima vreme când accesez episoadele din oricare serial, site-ul face redirect la pagina acasă. Cred ca aveți o problema cu codurile embeded de la adds. Repet nu merge pe pagina pe care ai dat click, gen episod, sezon, sursa, etc, ci face redirect la pagina acasă si trebuie sa mer4gi iarăși la lista ta si sa intri pe episodul respectiv!
  • Admin
   Folositi cumva Adblock ? Ca noi am testat cu sau fara adblock si da, se deschide cateodata episodul intr-un tab nou din browser.
 • Buna. Folosesc Firefox cu adblock din totdeauna. Pana acum cateva luni, totul a mers perfect, insa acum deschide o tona de reclame si pagini de tot felul cand vreau sa dau play, pauza, fullscreen, etc. Am incercat sa vad daca fara adblock exista ceva modificare in mai bine. Din pacate e si mai rau. Cum se poate sa fac sa nu mi se mai deschida acea tona de pagini?
  • Admin
   Buna ziua ! Daca urmariti pe Filemoon cu Adblock de care o fi, nu sunt deloc reclame. Pe alte surse evident ca sunt mai multe reclame si mai ales daca folosesc retele care au anti-adblock, cum este Netu.tv .
 • Bună seara ! Nu pot să înțeleg de ce nu mai functioneaza bine site-ul ?! După cum bine știți ,sunt veche pe aici ,dar de o bună bucată de vreme ,nu mi se deschid sursele sau se dechide una singură și nici aceea nu functioneaza bine !
  • Admin
   Site-ul este functional, cel putin celor din Romania. Anumiti provideri de internet din Anglia, cum ar fi Virgin Media, va blocheaza accesul la surse. Acum s-a adaugat si sursa Filemoon la filme si la peste 100 de seriale foarte vizionate.
 • Buna ! Am o problema ! La orice film sau serial nu imi apare casuta de „Nu sunt robot” !!  Apar cele doua informatii: Confirmaţi apăsând căsuţa "Nu sunt robot" pentru a vedea sursele video !SI : Dacă nu se face confirmarea, apăsaţi aici si încercaţi din nou confirmarea. Alte solutii găsiţi în acest articol.Dar nu mai apare casuta pentru bifat !O fi vreun cookie sters sau ce pot face?
   • Admin
    Solutia cea mai buna pentru acest lucru este sa va creati un cont pe dispozitivul mobil si sa va logati.
    Astfel dispare recapcha si o sa puteti vedea sursele.
  • Admin
   Buna seara ! Sa ne scrieti va rugam pe mail si ne-ar ajuta tot acolo sa ne trimiteti si un screenshot cu problema pe care o intampinati.
  • Admin
   Stirea a fost stearsa, pentru ca toate informatiile despre recpatcha se regasesc deja in acest articol. O sa schimbam link-ul de la acel mesaj. Pe browser-ul de la LG nu ar trebui sa apara deloc, dar probabil este o versiune de browser. Cel mai bine ar fi sa va logati pe cont din browser-ul tv-ului si recaptcha nu o sa apara si o sa va afiseze direct playerele.
  • Admin
   Puteti sa folositi aplicatia WEB Video Cast, o instalati atat pe dispozitivul mobil cat si pe smartv si de acolo urmarti pasii de a viziona. Ori sa folositi un laptop pe care sa-l conectati la smartv printr-un cablu hdmi. In viitor serverul StreamDav va avea functie directa pentru smartv, sa puteti sa urmariti mai usor.
 • Buna ziua Admin o intrebare  , ai putea sa faci rost de acest documentar .. the life of sugar shawn ray ?? cu subtitrare? o zi frumoasa 
 • Buna. Demult vreu sa va rog daca este posibil pe pagina de Lista mea sa schimbati ordinea paginilor. prima pagina ar fi mai ok cea care acum este a doua si anume seriale. Episoadele nu pot fi sortate iar de aceea nici nu adaug episoade ca si favorite. de fiecare data cand vizitez lista mea trebuie sa mai dau un click pe seriale dupa ce am vazut o pagina goala. Multumesc.
  • Admin
   Buna seara ! O sa luam in considerarea cerinta dumnevoastra si la urmatorul update, o sa schimbam ordinea.
 • Site-ul este super , rugamintea mea este daca se poate reface motorul de cautare al  serialelor dupa gen , ani etc 
 • Hello, simt nevoia să las și eu un mesaj de apreciere aici :) Este într-adevăr cel mai bun site românesc pe care poți viziona filme / seriale / documentare gratuit și de actualitate. De-a lungul anilor am mai utilizat și alte site-uri, dar acesta a rămas de departe cel mai bun și de asemenea, favoritul meu. Precizare: rubrica referitoare la traduceri este minunată și de interes pentru toți. Chiar au fost momente când mă întrebam cum se realizează o traducere, în mod detaliat, iar acum am avut ocazia să aflu. Deși am apreciat munca traducătorilor întotdeauna, acum am avut oportunitatea să înțeleg mai bine nivelul detaliilor la care trebuie să fie atent unul bun. Mulțumim pentru efortul depus și sper ca acea rubrică să fie citită și de către cei care nu știu să aprecieze acest ”serviciu” gratuit pe care ni-l oferă acești oameni grozavi, atât în ceea ce privește traducerea, cât și conținutul site-ului :) 
 • De departe cel mai bun site pentru vizionat filme/seriale gratuit. Va folosesc serviciile de cred ca peste 10 ani. Ma inclin voua pentru munca relativ voluntara pe care o depuneti atat dvs ca host cat si traducatorii. Fara voi, viata ar fi tare grea. Stima si respect!