Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


INFORMAŢII SURSE VIDEO

Surse video pe care le folosim in prezent.

 

1.Netu.tv
Erori ce pot aparea pe serverul Netu :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) In cazul nostru fisierele de pe aceasta sursa sunt sterse pentru inactivitate si mai putin pentru reclamatii sau din greseala. ( imagine )

2. utbrgebzvhfa.xyz refused to connect (utbrgebzvhfa.xyz a refuzat conexiunea) apare atunci cand navigati folosind un VPN sau proxy ori ip-ul de pe care accesati site-ul, a fost blocat. ( imagine ) Si ca sa va asigurati ca ip-ul este blocat sau nu puteti sa accesati : https://hqq.tv/404.html . ( imagine )

3. HLS.js error: networkError – fatal: true – manifestLoadError . Apare la un episod / film aleatoriu atunci cand este o problema cu serverul pe care se afla in acel moment fisieru , daca eroare este prezenta la fiecare episod sau film de pe aceasta sursa este o problema de la reteau voastra de internet. ( imagine )

4. VPN detected – to connect to this site you need to disable VPN. Eroare apare atunci cand folositi proxy sau un serviciu VPN care schimba adresa ip. Din pacate multe adrese sunt blocate de sistemul lor de protectie si astfel ca multe ip-uri normale ca cele de la RCS/RDS se afla in lista lor de ip-uri blocate. De aceea eroare apare si atunci cand nu folositi un VPN. ( imagine )

Alte informatii.

3 Mai 2022.

Multi dintre voi ati sesizat in ultimele zile eroare „To watch this video you need disable Adlbock..” care apare atunci cand folositi orice extensie Adblock.
Toate extensiile de acest tip au la baza o lista de filtre care blocheaza reclamele din player cat si pe cele de pe site-ul nostru. Atat pentru noi cat si pentru sursele pe care le folosim, acest lucru ne afecteaza destul de mult.
Noi ca site nu va obligam sa nu folositi aceste extensii, dar apar probleme atunci cand cei care fac aceste filtre, adauga pe lista lor gresit anumite domenii.
Solutia la acesta problema este sa faceti actualizare la lista de filtre de pe fiecare extensie Adblock. Mai jos o sa aveti 3 dintre cele mai cunoscute si folosite extensii de acest tip si cum se realizeaza acesta actualizare.

Pentru browser-ul Google Chrome :

Ublock Origin ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video ).
„chrome-extension://cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm/dashboard.html#3p-filters.html” – Exemplu video

Adblock Plus ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„chrome-extension://cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb/options.html” – Exemplu video

Adblock normal ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„chrome-extension://gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/options.html#filters” – Exemplu video

Pentru browser-ul Mozilla Firefox :

Ublock Origin ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video ).
„moz-extension://c8ee11ce-4c80-489d-a703-1531a434a15f/dashboard.html#3p-filters.html” – Exemplu video

Adblock Plus ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„moz-extension://3bb6feee-6213-46f8-86d8-0590b57f2370/options.html” – Exemplu video

Adblock normal ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„moz-extension://0642a66d-b8b3-4bc6-bcc0-cc13499f59e1/options.html#filters” – Exemplu video

28 septembrie 2021.

Pe data de 26 septembrie 2021, domeniul wss.analyticacdn.com a fost blocat de filtrele „EasyPrivacy” si „Peter Lowe’s Ad and tracking server list”, domeniul nu era niciunl fel de tracker sau adserver.
Pe data de 28 septembrie, domeniul a fost deblocat si asta dupa mai multe discutii si explicatii cu referire la scopul exact al domeniului, adica acela de a livra video-urile printr-un sistem p2p, care nu face altceva decat sa ajute incarcarea celor mai populare video-uri si mai ales la ore de varf.
Tot pe data de 28 septembrie 2021 s-a aflat ca domeniul hqq.tv se afla pe alte doua liste de filtre folosite de aceste extensii si anume „EasyPrivacy” si „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List”, altfel ca eroare „Cant connect to stats server wss.analyticacdn.com”, era din nou prezenta.
Pe data de 29 septembrie 2021 domeniul hqq.tv a fost scos din lista de filtre „EasyPrivacy” pentru extensiile normale Adblock si Adblock Plus, dar a ramas in continuare o problema cu versiunea de Adblock  (cel cu mana alba pe fundal rosu) , unde lista de filtre vine activata o data cu instalrea extensiei „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List” .
Pentru a nu dezactiva lista „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List”, aveti optiunea in extensiile Adblock pe care le folositi sa adaugati ca exceptie domeniile care sunt blocate de aceste filtre.

Pentru a evita pe viitor problemele care apar din cauza acestor extensii, aveti mai jos lista de domenii pentru a le adauga pe lista de exceptii :

hqq.tv
hqq.to
hqq.watch
utbrgebzvhfa.xyz
yandexcdn.com
waaw.to
waaw.tv
waaw1.tv
analyticacdn.com

Pentru a ajunge la setarile fiecarei extensii copiati link-urile dintre ghilimele si accesati-le.
Adaugati fiecare domeniu de mai sus in functie de cum va permite extensia (pe rand sau pe toate o data).

Pentru browser-ul Google Chrome :
„chrome-extension://cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm/dashboard.html#whitelist.html” – Exemplu imagine
„chrome-extension://gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/options.html#customize” – Exemplu imagine
„chrome-extension://cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb/options.html” – Exemplu imagine

Pentru browser-ul Mozilla Firefox :
„moz-extension://e9d411cf-7279-4a08-996b-97016b8661ac/dashboard.html#whitelist.html” – Exemplu imagine
„moz-extension://341050cc-c53c-4e07-a689-531fc0891c75/options.html#customize” – Exemplu imagine
„moz-extension://c8507ca9-8675-42d4-b7c0-fe630d84e9a4/options.html” – Exemplu imagine

 4 ianuarie 2021.

Pe Netu.tv s-a făcut o nouă schimbare la player şi anume că primul buton de play (cel în formă de cerc gri) nu o să mai apară în mijloc la încărcarea player-ului, poziţia lui o să fie întotdeauna alta.
Este o metodă nouă de verificare pentru a preveni traficul nevalid.
Este necesară apăsarea lui la început, altfel video-ul nu o să pornească, indiferent dacă folosiţi sau nu extensii de tip adblock.
Exemplu video : https://gyazo.com/06bfe7a0cdf8103f3fe7b66f90bcc8d4

 

2.StreamDav
Erori ce pot aparea pe serverul StreamDav:

1. Video-ul nu a fost gasit sau sters. Fisierul video inseamna ca a fost sters din motive de copyright sau pentru inactivitate ( imagine )

2. The media could not be loaded. Eroare apare atunci cand serverul pe care se afla fisierul video intampina probleme de conectare sau in urma unor atacuri de tip DDOS.

3.Vidguard
Erori ce pot aparea pe serverul Vidguard :

1.Not found. (Nu a gasit) . Fisierul video inseamna ca a fost sters din motive de copyright sau pentru inactivate. ( imagine )

4.Mixdrop
Erori ce pot aparea pe serverul Mixdrop :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) Eroare apare atunci cand fisierul a fost  sters pentru ca fost reclamat sau inactivitate. ( imagine )

2. The media could not be loaded. Eroare apare atunci cand serverul pe care se afla fisierul video intampina probleme de conectare sau in urma unor atacuri de tip DDOS.

Alte informatii.

11 ianaurie 2021.

In urma unor atacuri de tip DDOS site-ul Mixdrop intampina mari probleme si unele video-uri afiseaza eroare „Media could not be loaded..”.
Se lucreaza non-stop la rezolvarea acestor probleme.

Surse video pe care le-am folosit sau au fost inchise din motive de copyright sau motive finaciare.

1.Videomega.tv

A fost primul serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit din anul 2015 pana in data de 09.06.2016. Serviciul nu a fost inchis pentru copyright, dar au ales sa-l tranforme intr-o mare teapa pentru toti utilizatorii care se foloseau de acest serviciu.
Link catre stire .

2.Openload.co

A fost al doilea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in aceeasi perioada in care functiona si serverul Videomega.tv, era folosit ca a doua optiune. Serviciul a fost inchis din motive de copyright si a functionat din 2016 pana in data de 31.10.2019.
Link catre stire.

3.Rapidvideo.com

A fost al treilea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioada in care aveam deja ca sursa principala Netu.tv si Openload ca sursa secundara. Serviciul a fost inschis din motive de copyright si a functionat din 2017 pana in data de 31.10.2019 in acelasi timp cand serviciul de hosting Openload a fost inchis. Practic in ziua respectiva noi am ramas doar cu serverul Netu.tv pe care il folosim si in prezent.
Link catre stire.

4.Vidoza

A fost al patrulea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioada in care Openload si Rapidvideo au fost inchise, dar a fost mai mult de test pana cand am gasit alte surse de vizionare ceva mai bune si mai pe placul nostru si evident al utilizatorilor care ne viziteaza site-ul. Acest serviciu este in continuarea operational, doar ca noua nu ne-a placut si schimbarile pe care noi ni le doream atunci, nu au fost niciodata indeplinite, astfel ca am renuntat la folosirea lui.

5.Jetload

A fost al cincilea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioada noiembrie 2019 – octombrie 2020.  Serviciul a fost inchis din motive financiare.

6.Evoload

A fost al saselea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit si operatorii serviciului acesta, erau aceeasi de la Jetload si a functionat in perioada octombrie 2020 – iulie 2021. Serviciul a fost inchis din motive financiare.

7.Userload.co

A fost al saptelea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioada octombrie 2020 – februarie 2023. Serviciul a fost inchis din motive de copyright.

8.Tubeload

A fost al optulea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioda octombrie 2022 – februarie 2023.  Serviciul era administrat de cel care se ocupa si de Userload si a fost inchis din acelasi motive de copyright.

63 comentarii

 • Salutare, guest
 • Buna ziua. Aveti multe seriale/filme unde e doar sursa Netu.tv si apare erroare "We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” . Daca ati putea va rog sa va uitati la cele ce au doar aceasta sursa si sa puneti mai multe surse. Recent am vrut sa ma uit la serialul Big Shot si nu merge sursa Netu.tv si nici Mixdrop. 
  • Admin
   Buna ziua ! Exact acest lucru facem si acolo unde urmarti ceva anume si aveti doar Netu.tv si Mixdrop, lasati comentariu si o sa inlocuim cu alte surse de vizionare. Momentan sursa Filemoon intampina niste probleme si nu putem in acest moment sa-l inlocuim cu alte surse, dar o vom face mai tarziu la acel serial si la toate care lasati comentariu.
 • Buna ziua! Voiam sa ma uit si eu azi la Bridgerton si pe sursa Netu.tv (si singura sursa disponibila) nu apar subtitrarile, nici engleza, nici romana.
  • Admin
   Buna ziua ! S-a re-uploadat pe Mixdrop si s-au adaugat si sursele Filemoon si Vidguard la acele sezoane. Iar pe Netu.tv ar trebui sa mearga si subtitrarile acum.
  • Admin
   Nu se poate din pacate, pentru ca este un player care ar trebui functioneze ca sursa principala si nu avem de gand sa schimbam filemoon cu alte surse noi sau vechi.
 • Buna seara! Am incercat sa urmaresc Grey's Anatomy, insa nu merge niciuna dintre sursele oferite. Pe filemoon, m-a lasat sa vizionez 12 min si dupa aceea s-a intrerupt si nu am mai reusit sa repornesc episodul. Pentru celalalte 3 optiuni, nu a mers deloc. Am mai incercat si acum o saptamana si fix la fel am patit. Stiti cumva care este problema si cum se poate remedia? Multumesc!
  • Admin
   Buna seara ! Pe Mixdrop la acel serial s-a re-uplaodat, ar trebui sa functioneze fara probleme. Pe Filemoon merge impecabil, este prima data cand cineva ne sesizeaza astfel de probleme, deci posibil sa fie de la dispozitivul dumnevoastra. Incercati de pe un alt dispozitiv sau cu un alt browser.
 • Netu se blocheaza la jumatate filmului sau apare un x mare pe ecran ciudata aplicatie pentru filme celelalte merg perfect asta a fost mereu cu probleme .
  • Admin
   Nu ne-a mai raporatat nimeni acesta problema, dar posibil sa fie asa la unele filme sau seriale. Daca era la toate la modul general, cu siguranta am fi primit mai multe sesizari.
 • Am o problema cu Netu îmi apare eroarea 580 pe smart tv Samsung celelalte se încărca mai greu dar merg poate remediati netu. Mulțumesc!
 • Bună ziua. Nu mai pot deschide sursa filemoon de pe smart tv, de cand au modifica-o. Stiti cumva din ce cauză sau ce ar trebui sa fac pentru a remedia problema? Multumesc.  
 • Salutare in primul  rand vreau sa va felicit pentru toata traba ce o depuneti pentru noi jos palaria As avea o intrebare daca ati putea pune urca si filmul BOSS este film romanesc ?o zi frumoasa va doresc !
  • Admin
   Se va inlocui cu un alt player, incepand cu luna viitoare. Din pacate nu se mai poate urca nimic pe acest server, au probleme de cateva saptamani bune.
  • Admin
   Depinde de unde vizionati si ce antivirus aveti. Daca vizionati din afara tarii, este posibil ca provider-ul de internet sa va blocheze accesul la sursa respectiva. Daca vizionati din tara posibil ca antivirusul pe care il folositi sa va blocheze acesul la sursa video. De foarte multe ori domeniul pe care il folosim pentru Netu.tv a fost blocat de cateva solutii antivirus.
 • Multe reclame care se deschid fara sa le vedem si filmele se inchid in timp ce le vizionam. Nu era asa pana acum. 
 • Sursa netu.tv pe laptop win 10. in chrome , adblock, nu mai functioneaza de ceva timp la mine, mi-am luat laptop ultima gen cu 16GB RAM si procesor i7 de 5GHz...speram ca merge struna... Urmaresc seriale vechi care nu au alta sursa, deci optiuni limitate...
  • Admin
   Si cam ce problema intampinati mai exact pe sursa Netu.tv ? Lucram oricum sa adaugam si alte surse alternative. Daca urmariti un serial anume si are doar Netu.tv, puteti sa ne lasati mesaj si o sa va adaugam alte surse sa urmariti.
   • Nu merge deloc, ecran negru,sau emoticon cu fata suparata,acelasi de cateva luni, cu mici perioade in care a functionat. urmaresc doar seriale deja incheiate, de ex, Velvet. si Velvet Coleccion in prezent. Netu e sg sursa pe cele mai vechi de cativa ani. Ce este interesant ca pe alte siti uri similare merge netu.tv. dar am cont aici de ani de zile, seriale favorite, etc sau nu le gasesc altundeva.
   • Admin
    Habar nu avem cum pe alte site-uri va functioneaza aceasta sursa si pe alte site-uri da. Nu avem nimic diferit de alte site-uri, tot sub format de embed le folosim si noi. Vom adauga alte surse alternative, deja lucram la asta si poate o sa urmariti acolo.
   • Multumesc pt raspuns. Acum urmaresc Castle. unica sursa viabila e netu, restul nu merg, dar acum apare alta situatie- se blocheaza dupa cateva secunde video-ul si sunetul ruleaza in bucla...aceeasi replica . La fel se intampla si daca porneste ok si il pun pe pauza...e din ce in ce ciudat, si cum nu sunt sanse la seriale noi cu greva asta a actorilor, cele antice raman pt mine singura optiune :)
   • Admin
    Se vor face schimbari la acest serial si la toate care au ca sursa doar Netu.tv . Din pacate probleme pe netu sunt ceva mai mari de atat si chiar nu avem ce sa-i mai facem noi, asa ca adaugam surse video noi care nu intampina astfel de probleme.
  • Multumesc pt raspuns si tot efeortul de a tine pasul cu toate provocarile tehnice. Revin cu o observatie privind functionarea netu, cam singurul care mie personal imi merge, vidguard si mixdrop nu functioneaza. Am uitat sa precizez ca folosesc pt vizionare un laptop cu specificatiile de mai sus, pe care il conectez HDMI la un TV Samsung LED clasic, nu smart. Functiona perfect pana acum 1-2 luni, de cand v-am scris despre procbleme cu interupere/reluare in bucla audio/video. Acum am observat cand am decuplat cablul HDMI ca nu mergea deloc un episod, ca video merge perfect pe laptop, cand conectez cablul, se blocheaza. Am testat si alte surse,pe site-uri similare sa vad daca cablul/TV e de vina, unele merg - doodstream de ex, cu cablu, altele nu. Youtube, filme stocate , functioneaza perfect cu HDMI. Poate fi ceva legat de sursa netu si conexiunea cablu HDMI -TV ce se poate remedia? Multumesc,
   • Admin
    Cu privire la Netu, nu stim ce modificari au facut de v-au afectat modul de vizionare in asa fel, dar s-a adaugat si serverul Filemoon, care speram sa va functioneze mai bine prin metoda dumnevoastra.
 • salut , am o problema cu vizionarea serialelor..nu stiu ce se intampla de se da restart la episod si nu pot urmari mai nimic pe netu.tv , plus ca celalate surse nu merg 
  • Admin
   Va rugam sa ne trimieti mai multe informatii pe adresa de contact a site-ului : contact@filmeserialeonline.org Puteti sa ne trimiteti si un scurt video cu problema pe care o intampinati si o sa trimitem mai departe celor de la Netu.tv sa verifice. Cat despre alte surse, lucram sa adaugam Vidguard si StreamDav la toate serialele de pe site.
  • Admin
   Pentru punctul 3 de la sursa Netu.tv, probabil o problema cu reteau de internet. Ati testat cu un alt provider de internet, se intampla la fel ? Ce teste ati efectuat ?
   • Am incercat alt provider si face la fel. Folosesc chrome ca si browser. Nu stiu ce alte teste as putea aplica, sunt deschis la sugestii.
  • windows 10. Dupa ce mi-ati raspuns, am observat ca doar pe netu.tv are problema asta, restul, daca functioneaza, ma lasa sa vizionez.
   • Admin
    Mai bine ne dati un e-mail sa va facem si un scurt video, sa le trimitem celor de la Netu.tv mai departe.
 • Sursa netu.tv pe laptop win 10. in chrome nu mai functioneaza de dimineata apare din nou emoticonul cu fata suparata pe fond alb, s-a mai intamplat de cateva ori cu luni in urma.
   • nici la mine nu functioneaza. antivirusul detecteaza probleme si nu ma lasa sa-l folsosesc. URL: scam. URL: fshd1.club.  Conexiune abandonata
   • Admin
    Din pacate orice domeniu am adauga, Avasat si Avira il detecteaza foarte repede. Cel mai bine ar fi sa adaugati domeniile pe care le schimbam la sursa Netu.tv, ca exceptie in antivirusul dumnevoastra si puteti sa vizionati in continuare. Acum avem un domeniu "fsohqq2023.club" si l-a detectat in cateva ore.
   • Aceeasi problema de 2 zile. interesant ca sursa netu pe alt site de seriale merge perfect. Am AVG ca antivirus si AdBlock.
   • Admin
    Probabil pe alte site-uri nu se raporteaza domeniul pe care il folosesc, ca ar avea aceeasi soarta. Incercam sa le schimbam cat de des posibil. Dumnevoastra le puteti adauga ca exceptie si o sa va functioneze oricand.
 • Buna ziua, o problema am si eu. Incerc sa urmaresc seriale pe Netu.tv si mi se intampla asa: prima data dau click pe butonul de play, cel gri. Apare apoi butonul rosu de play, click pe el si incerc sa setez subtitrarea. Filmul se blocheaza pe ecran negru, nu mai raspunde la nimic. Dau refresh la pagina, ecran negru. Dau inca o data, apar iar butoanele gri si rosu de play. Daca am noroc, acum incepe filmul sa ruleze, daca nu reiau refresh-urile ca prima data. Repet pasii de doua-trei ori, apoi filmul incepe sa mearga cum trebuie. Mentionez ca am incercat browser-ele Chrome, Firefox si Brave, pe Windows 7 si 10, cu aceleasi rezultate. Pe Chrome si Firefox am instalat AdBlock, pentru ca fara el sunt ingropat in reclame. Brave are un AdBlock incorporat, dar imi da cateva reclame si el... Intrebarea mea: este ceva ce fac gresit? Sursa Netu face asa in mod normal? S-a mai intalnit cineva cu situatia asta si a rezolvat-o cumva? Va multumesc pentru serialele si filmele oferite!
  • Admin
   Daca era strict Windows 7, am fi banuit ca vorbim de un laptop sau pc mai vechi si chiar sa apara astfel de probleme. Dar daca spuneti ca ati testat si cu un sistem de operare mai nou, poate sa fie din cauza extensiilor adblock. Testati cu alta extensie adblock sau fara si vedeti care este rezultatul. Mai incercati si de pe un alt dispozitiv - tableta sau telefon. Noi am facut cateva teste si intampinam astfel de probleme.
   • Multumesc pentru raspuns. Nici nu ma gandeam ca ar fi din vina dvs, pentru ca altfel ar fi zis si altii. Problema trebuie sa fie strict de la mine, doar ca nu prea stiu de unde... Daca dezactivez AdBlock, ma umplu de reclame. O sa incerc sa schimb extensiile, si, intr-o ultima instanta, o sa reinstalez Windows pe curat. Multumesc inca o data!