Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


INFORMAŢII SURSE VIDEO

Surse video pe care le folosim in prezent.

 

1.Netu.tv
Erori ce pot aparea pe serverul Netu :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) In cazul nostru fisierele de pe aceasta sursa sunt sterse pentru inactivitate si mai putin pentru reclamatii sau din greseala. ( imagine )

2. utbrgebzvhfa.xyz refused to connect (utbrgebzvhfa.xyz a refuzat conexiunea) apare atunci cand navigati folosind un VPN sau proxy ori ip-ul de pe care accesati site-ul, a fost blocat. ( imagine ) Si ca sa va asigurati ca ip-ul este blocat sau nu puteti sa accesati : https://hqq.tv/404.html . ( imagine )

3. HLS.js error: networkError – fatal: true – manifestLoadError . Apare la un episod / film aleatoriu atunci cand este o problema cu serverul pe care se afla in acel moment fisieru , daca eroare este prezenta la fiecare episod sau film de pe aceasta sursa este o problema de la reteau voastra de internet. ( imagine )

4. VPN detected – to connect to this site you need to disable VPN. Eroare apare atunci cand folositi proxy sau un serviciu VPN care schimba adresa ip. Din pacate multe adrese sunt blocate de sistemul lor de protectie si astfel ca multe ip-uri normale ca cele de la RCS/RDS se afla in lista lor de ip-uri blocate. De aceea eroare apare si atunci cand nu folositi un VPN. ( imagine )

Alte informatii.

3 Mai 2022.

Multi dintre voi ati sesizat in ultimele zile eroare „To watch this video you need disable Adlbock..” care apare atunci cand folositi orice extensie Adblock.
Toate extensiile de acest tip au la baza o lista de filtre care blocheaza reclamele din player cat si pe cele de pe site-ul nostru. Atat pentru noi cat si pentru sursele pe care le folosim, acest lucru ne afecteaza destul de mult.
Noi ca site nu va obligam sa nu folositi aceste extensii, dar apar probleme atunci cand cei care fac aceste filtre, adauga pe lista lor gresit anumite domenii.
Solutia la acesta problema este sa faceti actualizare la lista de filtre de pe fiecare extensie Adblock. Mai jos o sa aveti 3 dintre cele mai cunoscute si folosite extensii de acest tip si cum se realizeaza acesta actualizare.

Pentru browser-ul Google Chrome :

Ublock Origin ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video ).
„chrome-extension://cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm/dashboard.html#3p-filters.html” – Exemplu video

Adblock Plus ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„chrome-extension://cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb/options.html” – Exemplu video

Adblock normal ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„chrome-extension://gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/options.html#filters” – Exemplu video

Pentru browser-ul Mozilla Firefox :

Ublock Origin ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video ).
„moz-extension://c8ee11ce-4c80-489d-a703-1531a434a15f/dashboard.html#3p-filters.html” – Exemplu video

Adblock Plus ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„moz-extension://3bb6feee-6213-46f8-86d8-0590b57f2370/options.html” – Exemplu video

Adblock normal ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„moz-extension://0642a66d-b8b3-4bc6-bcc0-cc13499f59e1/options.html#filters” – Exemplu video

28 septembrie 2021.

Pe data de 26 septembrie 2021, domeniul wss.analyticacdn.com a fost blocat de filtrele „EasyPrivacy” si „Peter Lowe’s Ad and tracking server list”, domeniul nu era niciunl fel de tracker sau adserver.
Pe data de 28 septembrie, domeniul a fost deblocat si asta dupa mai multe discutii si explicatii cu referire la scopul exact al domeniului, adica acela de a livra video-urile printr-un sistem p2p, care nu face altceva decat sa ajute incarcarea celor mai populare video-uri si mai ales la ore de varf.
Tot pe data de 28 septembrie 2021 s-a aflat ca domeniul hqq.tv se afla pe alte doua liste de filtre folosite de aceste extensii si anume „EasyPrivacy” si „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List”, altfel ca eroare „Cant connect to stats server wss.analyticacdn.com”, era din nou prezenta.
Pe data de 29 septembrie 2021 domeniul hqq.tv a fost scos din lista de filtre „EasyPrivacy” pentru extensiile normale Adblock si Adblock Plus, dar a ramas in continuare o problema cu versiunea de Adblock  (cel cu mana alba pe fundal rosu) , unde lista de filtre vine activata o data cu instalrea extensiei „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List” .
Pentru a nu dezactiva lista „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List”, aveti optiunea in extensiile Adblock pe care le folositi sa adaugati ca exceptie domeniile care sunt blocate de aceste filtre.

Pentru a evita pe viitor problemele care apar din cauza acestor extensii, aveti mai jos lista de domenii pentru a le adauga pe lista de exceptii :

hqq.tv
hqq.to
hqq.watch
utbrgebzvhfa.xyz
yandexcdn.com
waaw.to
waaw.tv
waaw1.tv
analyticacdn.com

Pentru a ajunge la setarile fiecarei extensii copiati link-urile dintre ghilimele si accesati-le.
Adaugati fiecare domeniu de mai sus in functie de cum va permite extensia (pe rand sau pe toate o data).

Pentru browser-ul Google Chrome :
„chrome-extension://cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm/dashboard.html#whitelist.html” – Exemplu imagine
„chrome-extension://gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/options.html#customize” – Exemplu imagine
„chrome-extension://cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb/options.html” – Exemplu imagine

Pentru browser-ul Mozilla Firefox :
„moz-extension://e9d411cf-7279-4a08-996b-97016b8661ac/dashboard.html#whitelist.html” – Exemplu imagine
„moz-extension://341050cc-c53c-4e07-a689-531fc0891c75/options.html#customize” – Exemplu imagine
„moz-extension://c8507ca9-8675-42d4-b7c0-fe630d84e9a4/options.html” – Exemplu imagine

 4 ianuarie 2021.

Pe Netu.tv s-a făcut o nouă schimbare la player şi anume că primul buton de play (cel în formă de cerc gri) nu o să mai apară în mijloc la încărcarea player-ului, poziţia lui o să fie întotdeauna alta.
Este o metodă nouă de verificare pentru a preveni traficul nevalid.
Este necesară apăsarea lui la început, altfel video-ul nu o să pornească, indiferent dacă folosiţi sau nu extensii de tip adblock.
Exemplu video : https://gyazo.com/06bfe7a0cdf8103f3fe7b66f90bcc8d4

 

2.Vidguard
Erori ce pot aparea pe serverul Vidguard :

1.Not found. (Nu a gasit) . Fisierul video inseamna ca a fost sters din motive de copyright sau pentru inactivate. ( imagine )

3.Mixdrop
Erori ce pot aparea pe serverul Mixdrop :

1. „We’re sorry ! We can’t find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.” (” Ne pare rau ! Fisierul pe care incerci sa-l accesezi a fost sters de catre propietar sau in urma unei reclamatii.” ) Eroare apare atunci cand fisierul a fost  sters pentru ca fost reclamat sau inactivitate. ( imagine )

2. The media could not be loaded. Eroare apare atunci cand serverul pe care se afla fisierul video intampina probleme de conectare sau in urma unor atacuri de tip DDOS.

Alte informatii.

11 ianaurie 2021.

In urma unor atacuri de tip DDOS site-ul Mixdrop intampina mari probleme si unele video-uri afiseaza eroare „Media could not be loaded..”.
Se lucreaza non-stop la rezolvarea acestor probleme.

Surse video pe care le-am folosit sau au fost inchise din motive de copyright sau motive finaciare.

1.Videomega.tv

A fost primul serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit din anul 2015 pana in data de 09.06.2016. Serviciul nu a fost inchis pentru copyright, dar au ales sa-l tranforme intr-o mare teapa pentru toti utilizatorii care se foloseau de acest serviciu.
Link catre stire .

2.Openload.co

A fost al doilea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in aceeasi perioada in care functiona si serverul Videomega.tv, era folosit ca a doua optiune. Serviciul a fost inchis din motive de copyright si a functionat din 2016 pana in data de 31.10.2019.
Link catre stire.

3.Rapidvideo.com

A fost al treilea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioada in care aveam deja ca sursa principala Netu.tv si Openload ca sursa secundara. Serviciul a fost inschis din motive de copyright si a functionat din 2017 pana in data de 31.10.2019 in acelasi timp cand serviciul de hosting Openload a fost inchis. Practic in ziua respectiva noi am ramas doar cu serverul Netu.tv pe care il folosim si in prezent.
Link catre stire.

4.Vidoza

A fost al patrulea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioada in care Openload si Rapidvideo au fost inchise, dar a fost mai mult de test pana cand am gasit alte surse de vizionare ceva mai bune si mai pe placul nostru si evident al utilizatorilor care ne viziteaza site-ul. Acest serviciu este in continuarea operational, doar ca noua nu ne-a placut si schimbarile pe care noi ni le doream atunci, nu au fost niciodata indeplinite, astfel ca am renuntat la folosirea lui.

5.Jetload

A fost al cincilea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioada noiembrie 2019 – octombrie 2020.  Serviciul a fost inchis din motive financiare.

6.Evoload

A fost al saselea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit si operatorii serviciului acesta, erau aceeasi de la Jetload si a functionat in perioada octombrie 2020 – iulie 2021. Serviciul a fost inchis din motive financiare.

7.Userload.co

A fost al saptelea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioada octombrie 2020 – februarie 2023. Serviciul a fost inchis din motive de copyright.

8.Tubeload

A fost al optulea serviciu de videohosting pe care noi l-am folosit in perioda octombrie 2022 – februarie 2023.  Serviciul era administrat de cel care se ocupa si de Userload si a fost inchis din acelasi motive de copyright.

2 comentarii

  • Salutare, guest