Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Kick-Ass

Kick-Ass

Kick-Ass    

R 117 min

7.7
IMDB: 7.7/10 416,838 voturi

Genul: AcţiuneComedie

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

În Kick-Ass, eroii benzilor desenate prind viaţă într-o mare aventură împotriva criminalităţii din oraş. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supernaturale. Din acel moment, viaţa lui începe să se schimbe ireversibil, curajul său nebunesc inspirând o adevărată cultură urbană. Dave face echipă cu alţi trei vigilanţi la fel de înfocaţi: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) şi tatăl acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage). Cu ajutorul lor, deschide un război aprig împotriva şefului mafiei locale, Frank D’Amico (Mark Strong) şi pune la încercare adevărata putere pe care o ascund aceşti eroi moderni.

No links available
No downloads available
Dumnezeu să te odihnească în pace, Avocatul31 (Remus Catalin) !
Sincere condoleanţe familiei !

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Unde dracu va gasiti traducatorii? La filmul asta va bateti joc si la restul pur si simplu nu verificati, Google traducere la greu!
    • Admin
      Traducerea a fost descarcata de pe titrari.ro si traducatorii Alex C si Ioana au tradus multe filme si nu au avut comentarii de genul acesta, dar probabil dumnevoastra ati tradus mai mult ca ei si stiti mai bine. Ati dat si exemple cu carul, de linii traduse gresit sau facute cu google si de acolo ne-am dat seama. Traducerea a fost inlocuita cu varianta tradusa de Avocatul31 si Brili de la subtitrari-noi.ro , sa speram ca este mai ok sau poate au facut-o tot cu google si au pacalit si ei pe toate lumea timp de vreo 15 ani de mari traducatori ce sunt. Noi nu o sa stam sa verificam fiecare linie din script daca a fost tradusa corect sau nu, noi ne luam doar dupa numele traducatorului/lor , pentru ca avem incredere in ei. Daca exista traduceri de tip retail (adica traduceri facute de profesionisti , ceea ce vedeti cand achizionati dvd-ul original din comert sau pe platoformele online Netflix , HBO sau Voyo), le inlocuim. Cand mai vedeti traduceri facute prost , faceti bine si dati exemple concrete.

Filme Asemanatoare