Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
WEB-DL Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon    

R 206 min

8.0
IMDB: 8.0/10 100K voturi

Genul: Crimă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

La începutul secolului al XX-lea, petrolul a adus o avere națiunii Osage, membri săi devenind peste noapte unii dintre cei mai bogați oameni din lume. Bogăția acestor nativi americani i-a atras imediat pe interlopii albi, care au manipulat, extorcat și furat cât de mulți bani au putut înainte de a recurge la crimă. Bazat pe o poveste adevărată și narat prin intermediul neobișnuitei povești de dragoste dintre Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) și Mollie Kyle (Lily Gladstone), Crimele din Osage County: Bani însângerați este o saga western în care dragostea adevărată se intersectează cu trădarea inimaginabil de monstruoasă.

Distributie

No links available
No downloads available
Pentru a viziona în condiţii optime pe sursa Mixdrop, vizionaţi din browser-ul Mozilla Firefox sau Opera.

Din luna martie va reveni la normal şi pe browser-ul Google Chrome.

29 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Varianta CAM contine reclame la site-uri de pariuri care au fost blurate.Imaginea pentru acesta varianta CAM este destul de buna, sunetul la fel de bun.Pana la o varianta WEB-DL. se va tot actualiza cu surse mai bune de CAM, cand acestea vor fi disponibile.Varianta in format digital nu se stie cand va aparea exact, dar estimam noi ca prin luna ianuarie 2024 o sa apara prima varianta WEB-DL..Subtitrarea in limba engleza este slaba calitativ, nu este de tip retail. A fost adaugata mai mult pentru partile in care nu se vorbeste deloc in limba engleza.
    • Admin
      S-a actualizat cu varianta 1080p-WEB-DL pe sursele Filemoon si Vidguard, iar pe Mixdrop si Netu.tv este in format 720p-WEB-DL si subtitrarea in limba romana de tip retail.

Filme Asemanatoare