Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief    

PG 118 min

5.9
IMDB: 5.9/10 139,444 voturi

Genul: AventuriFamilieFantastic

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

În timpul unei excursii la muzeul de artă greacă și romană, tânărul Percy Jackson (Logan Lerman), este surprins de o Furie, Doamna Dodds, care îl atacă pentru a recupera Fulgerul care crede că este la el. Percy este salvat la timp de profesorul său de latină, Domnul Brunner (Pierce Brosnan). Domnul Brunner îi dă lui Percy un stilou și îi explică că este o armă foarte puternică. La instrucțiunile profesorului, cel mai bun prieten a lui Percy, Grover (Brandon T. Jackson), îl duce pe tânărul Percy spre Tabăra Half-Blood (o tabără de semizei), împreună cu mama sa, Sally Jackson (Catherine Keener). În timpul călătoriei, ei sunt atacați de un Minotaur. Deși Percy și Grover, care se află că este un satyr, ajung în tabără, protecția de la intrare nu îi permite mamei lui Percy să intre în tabără; este capturată de Minotaur. Percy învinge Minotaurul cu stiloul (sabie Riptide) și ucide creatura.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • eu sunt curios cum conducea satirul maserati-ul, ca el avea picioare de tap, cu genunchi invers, deci logic nu avea cum sa stea in fund si sa apese pe pedale... cred ca am prea multe pretentii de la filmul asta...
  • annabeth, fiica atenei? dar ce, si zeitele se intorlocau cu pamantenii? si umblau dupa aia 9 luni cu burta la gura prin olimp? :)
    • din care carte? legendele olimpului? :))) filmul e o prostioara hollywoodiana. sunt alte filme muuult mai proaste. ce ma mira pe mine e ca percy, dupa ce afla ca e semizeu, nici macar nu intreaba cine e tac-su. ar fi fost prima intrebare pe care mi-as fi pus-o in locul lui. el are alte preocupari, de ce il urmarea minotaurul, de ce are dislexie etc.
    • Vedeti pe Jetload sau OkStream. Din pacate pe sursa Netu.tv multe sunt in 480p , pentru ca asa era atunci la inceput.

Filme Asemanatoare