Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Plus One

Plus One

Plus One    

PG-13 98 min

6.6
IMDB: 6.6/10 8,918 voturi

Genul: ComedieDragosteDramă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

6 comentarii

 • Salutare, guest
 • Chiar placut surprins de acest film. Au reusit cumva sa faca umorul asta american sa functioneze, sa aiba si poveste si morala. Trebuie urmariti regizorii pe viitor sa vedem daca a fost doar un accident sau nu. Placut, chiar placut ! Nota 7 !
  • Admin
   Netu.tv este functional la fiecare episod si film in parte. Mai avem ca surse alternative la acest film, Evoload, Mixdrop si Userload. Deci ce problema intampinati mai exact pe sursa Netu.tv ? Care este mesajul de eroare ?
   • Pe sursa Netu.tv am mesajul "hqq.to refused to connect." Celelarte surse merg, insa Netu.tv mergea cel mai bine. Exista o solutie sa functioneze din nou? Mersi 
   • Admin
    Cand apare mesajul respectiv, inseamna ca adresa de ip de pe care navigati este blocat de sistemul lor de protectie. Dati un restart la router si asigurati-va ca aveti o alta adresa de ip. Verificati prin acest site : https://hqq.tv/404.html . Daca vedeti mesajul "Not Found The requested URL was not found on this server.", inseamna ca ar trebui sa mearga si video-urile. In cazul in care ip-ul este blocat o sa vedeti mesajul Error 1005 , Access denied.

Filme Asemanatoare