Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD R.I.P.D.

R.I.P.D.

R.I.P.D.    

PG-13 96 min

5.6
IMDB: 5.6/10 139k voturi

Genul: AcţiuneAventuriComedie

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

R.I.P.D. COPOI PENTRU STRIGOI este o comedie de acțiune supranaturală, cu Jeff Bridges și Ryan Reynolds, despre doi polițiști morți și… nu prea… care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice și distructive care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

Șeriful Roycephus „Roy” Pulsifer (Jeff Bridges) a executat mai multe penitențe în R.I.P.D. pentru multiple infracțiuni comise în timpul vieții; e tipul care le știe pe toate, obișnuit să mânuiască pistolul singur, și nu în echipă. Are un stil unic, mereu pus pe poante și ironii, dar e cel mai bun din departament și știe absolut toate șmecheriile cu care îi poate păcăli pe diabolicii care fug din fața Judecății de Apoi și-și caută refugiu înapoi pe Pământ.

Nick Walker (Ryan Reynolds) este un polițist dur, care știe cum se învârt roțile sistemului, dar e omorât la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primește o ofertă pe care nu o poate refuza: ori plătește o penitență de 100 de ani în serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge în iad.

Pentru că vrea să-l găsească pe cel care l-a ucis, dar și pentru că vrea să se întoarcă pe Pământ, la soția lui iubită, convins că poate încălca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima variantă, alăturându-se forțelor care vânează sufletele diabolice rătăcite pe pământ.

No links available
No downloads available

10 comentarii

  • Salutare, guest

Filme Asemanatoare