Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Redbad (Pfad des Kriegers)

Redbad (Pfad des Kriegers)

Redbad    

PG-13 160 min

5.4
IMDB: 5.4/10 1,413 voturi

Genul: AcţiuneAventuriDramă

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available
Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • filmul asta e o ciorba cu ce mai gasesti prin frigider: oamenii sunt crestini, ca vad ca se inchina la cruce si la o icoana, dar pe de alta parte fac sacrificii umane ca sa imbuneze zeii sa le dea recolte. in schimb marea vrajitoare e de parere ca e un ciclu climatic si ca sunt ani cu recolte bune si cu recolte proaste... fetele sacrificate au pe cap coroane de crengute ce amintesc de coroana de spini a lui iisus.... consider ca e o prostie de film si ma opresc aici.
    • lol. greu tare. cei crestini se rugau la cruce si icoana. ceilalti,car enu erau crestini faceau sacrificii si dansau in jurul focului. coroane de flori si crengi se fac de cand e lumea. si multe din obiceiurile crestine oricum sunt luate de la pagani si modificate.

Filme Asemanatoare