Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Alaska Daily
1 Sezoane 9 Episoade
Urmatorul episod: 24/03/2023

Alaska Daily

7.5
TMDb: 7.5/10 616 Voturi
NumeAlaska Daily
Anul
Genul Dramă
Televiziune
Data
Durata40 min

Descriere

A star journalist moves to Alaska for a fresh start after a career-killing misstep, and finds redemption personally and professionally joining a daily metro newspaper in Anchorage.

1 Sezonul 1
Site-urile Tubeload si Userload din pacate nu vor mai functiona deloc. Administratorul acestor site-uri este de negasit de cateva zile bune si cel mai probabil le-a inchis presat de autoritati.

Folositi sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop) pana cand gasim alte surse la fel de bune.

14 comentarii

 • Salutare, guest
   • Învață-l tu, că profesoara de engleză nu a reușit iar singur nu poate.
   • Eu nu m-am născut să vă fac pe voi fericiți. Mai mergeți pe la școală și învățați engleza, oamenii ăștia nu sunt obligați să vă traducă.
   • Daca era in limba rusa , chineza sau indiana, tu in aroganta si proasta ta crestere, te apucai de invatat?
   • Cred cã sunt si oameni mai în vârstã pe aici, care nu au avut cum sã invete engleza sau poate chiar si tineri. Oricum...este impardonabil raspunsul, lipsit de eleganta si civilizatie. 
   • F bun sfat.@alien pui problema prost, dar cine vrea, poate sa  invete chineza, rusa, araba, ceha, japoneza.....oricum, ca roman ai nevoie sa stii cel putin 2 limbi straine, din care una ar fi engleza!
 • Mie mi-a placut, e altceva...Hilary Swank e captivanta. Main story-ul - despre persoanele indigene, disparute fara urma, unele dintre ele (in special, femei), ulterior, fiind gasite moarte - este promitator. Locatiile filmarilor sunt absolut fabuloase, partial Alaska, multe in British Columbia.