Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Ascension
1 Sezoane 3 Episoade

Ascension

7.2
TMDb: 7.2/10 12,102 Voturi
NumeAscension
Anul
Genul DramăSF
Televiziune
Data
Durata120 min

Descriere

In 1963, the U.S. government launched a covert space mission sending hundreds of men, women and children on a century-long voyage aboard the starship Ascension to populate a new world. Nearly 50 years into the journey, as they approach the point of no return, a mysterious murder of a young woman causes the ship’s population to question the true nature of their mission.

1 Sezonul 1

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • Foarte interesant. In anii '60 SUA demarează un proiect experimental eugenic de separare a genei umane perfecte din care sa rezulte persoane ce vor fi trimise in spațiu într-un voiaj 100 de ani ca sa terra-formeze și populeze planete din afara sistemului nostru solar. "Originalii" maturi (70 de persoane, ingineri, doctori, artiști, etc) care trebuiau sa plece atunci, urmau sa sa dea naștere in spațiu următoarei generații, s.a.m.d. pana la împlinirea celor 100 de ani când vor atinge tinta. Totuși, originalii de fapt nu sunt puși pe o nava interstelara care își începe voiajul, asa cum au fost mințiți in anii '60, ci într-un laborator într-o baza militara amenajat ca o uriașă nava spatiala controlata din exterior de autorități.  NOTA TEHNICA: Episoadele nu au 120 de minute, ci 65, 80 respectiv 85 de minute.
  • ce sfarsit tampit pentru un serial incheiat. Ar putea si ei hotari cel putin inainte de ultimul episod daca mai fac o serie sa faca naibii un sfarsit calumea. A fost fain..dar cu sfarsitul asta ,in doar 3 parti si deja incheiat..parca m-am uitat degeaba la el..din cauza sfarsitului,nu merita vizionat
  • un film facut cu cap.scenariul are o idee destul de insolita si bine pus in practica de actori dedicati.urmarea ar putea fi chiar mai buna tinand cont de deplasarea secundlui,instantaneu,pe alta planeta.     devazut.