Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Atlantis
2 Sezoane 25 Episoade

Atlantis

6.7
TMDb: 6.7/10 8,870 Voturi
NumeAtlantis
Anul
Televiziune
Data
Durata45 min

Descriere

În timp ce-l căuta pe tatăl său în adâncul oceanului, Jason este tras spre un alt tărâm unde va descoperi lumea pierdută a Atlantisului. Aici va deveni bun prieten cu Pitagora și Hercule – un Hercule prezentat sub o formă umoristică. Pe lângă peripețiile de zi cu zi, cei trei vor trece și prin situații periculoase cum ar fi lupta cu Minotaurul, vrăjitoare malefice dar mai ales regina care ar face orice pentru putere. Între timp Hercule caută s-o cucerească pe Medusa, Pitagora este fascinat de lumea științei iar Jason se îndrăgostește de Ariadne, fiica regelui, cu care nu poate fi împreună pentru ca nu este de sânge nobil. Însa pe parcursul serialului va afla că el este mai mult decât crede.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

15 comentarii

 • Salutare, guest
 • Bunicel. O producție BBC realizata bine. Sezonul 2 este cam lung și repetitiv: in fiecare episod la început îl prind pe Jason, iar la sfârșit reușește sa scape. Si asa de 12 ori. Un alt punct negativ este apariția in S2E9 a scenelor gay (Icarus - Pitagoras), prelungite pana la sfârșitul serialului. Chiar nu era nevoie. 
 • Este un serial de divertisment si nu relateaza evenimente istorice exacte. Oricum se termina in coada de peste. Normal trebuia sa mai fie o continuare pentru ca povestea lor, in acest serial, nu se termina. Dar banuiesc ca si-au dat seama ca nu este profitabil si l-au incheiat brusc.
  • Păi nah.. nu el e protagonistul serialului..  Uita-te la filmul Legenda lui Hercule si acolo o sa fie pe placul tău :))
  • Aşa se întâmplă când istoria este grea ca pietrele de moară :)) . Nu vezi că toate şeile sunt dotate cu ,,scari" ? Din câte ştiu eu , scările au apărut în secolul al IV-lea în China , dinastia Jin , fiind aduse în Europa de popoarele nomade în evul mediu . Legendara Atlantida a existat acum 9000-9500 de ani . Tezeu , nu Iason , ajutat de Ariadna, reușește să ucidă Minotaurul . Oedip este găsit de niște păstori corintieni care îl duc la curtea regelui Polybus, nu de Jason , Hercule si Pitagora ...  Pitagora ,, n. circa. 580 î.Hr. - d. circa. 495 î.Hr." ,nu a fost contemporan cu Hercule ! Hercule , Jason/Iason ,Telamon ,Peleus (tatăl lui Ahile) ,  fiind plasati de Homer in timpul războiului Troiei ,1193 î.Hr. și 1183 î.Hr . Homer , născut la câteva sute de ani după acest ,,război''.,,Palladiumul'' este dăruit lui Ilius , fiul lui Dardanus , intemeietorul Troiei , de Zeus ! Aici avem un amalgam din mitologia greaca , fara pic de discernamant .
   • este doar un film comercial. prinde la public, este usor, distractiv, deconectant, fara valoare istorica sau artistica
 • Normal nu ar trebuii sa fie anulat, deoarece  serialul nu s-a terminat,..nu am vazut sfarsitul,...exista si partea a treia
  • Scrie sus in stanga statusul serialului.In cazul asta serialul a fost anulat , asta in seamna ca nu o sa mai fie un sezon 3.
 • singurul serial la care m am uitat pur si simplu.. degeaba.. finalul a stricat absolut tot.. bataie de joc