Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Avatar: The Last Airbender
3 Sezoane 61 Episoade

Avatar: The Last Airbender

9.2
TMDb: 9.2/10 135,267 Voturi
Anul
Televiziune
Data
Durata24 min

Descriere

Dupa ce Natiunile Apei, Pamantului si Aerului sunt amenintate de dominatia ostila a Natiunii Focului, un baietel nonconformist si iresponsabil trebuie sa-si ia in maini destinul de a fi Avatar, Alesul, cel care poate restabili ordinea.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3

15 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ieri am terminat serialul si este foarte bun, este genial va sugerez sa va uitati, merita din plin!, acum o ora am terminat si celalalt serial pe nume The Legend of Korra este continuarea acestui serial, va sugerez sa va uitati si la acesta este foarte bun merita sa va uitati sa sa vedeti continuarea primului serial,va sugerez sa va uitati la The Legend of Korra pentru a vedea continuarea inca o data cele 2 seriale cu avatar:The Last Airbender si The Legend of Korra sunt 2 seriale geniale si merita sa va uitati!
    • Momentan există partea a doua, Legenda Korrei [Legend of Korra] și patru serii de benzi desenate. Trei pentru acest serial, numite The Rift, The Promise și The Search, iar încă una pentru Legenda Korrei, numită Turf Wars. Nu știu dacă se va mai face un serial, deși cel mai probabil răspunsul este nu. 
    • Am auzit ca Netflix o sa produce in acest moment, o serie live action, adaptare a seriei animate Avatar: The Last Airbender, si cate am vazut sunt implicati aprope toti creatorii seriei originale de la regizori pana la coloana sonora.