Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Barbarians Rising
1 Sezoane 4 Episoade

Barbarians Rising

8.1
TMDb: 8.1/10 673 Voturi
NumeBarbarians Rising
Anul
Genul Documentar
Televiziune
Data
Durata60 min

Descriere

Told from the perspective of the rebel leaders, the series chronicles a wave of rebellions against absolute power by those the Roman Empire called “barbarians” – tribes they viewed as beyond the fringe of civilization that lived a brutish and violent existence. But these also were men and women who launched epic struggles that shaped the world to come with a centuries-long fight to defeat the sprawling empire.

1 Sezonul 1

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • In tota ascensiunea imperiului,in episoadele redate atat de realist ,nu s-a pomenit nimic despre marele regat si luptele cere s-au dus de catre romani cu getii si dacii de la nord de Dunare.Oare autorii acestor seriale cunosc istoria imperiului roman numai pana la sud de Dunare sau geto-dacii n-au fost considerati barbari.E bine ca vesticii recunosc acest adevar.
    • ei, romanii, nu ne considerau barbari, stiau foarte bine ca provin din geti, de aici si statuile uriase de geti raspandite peste tot in orasele lor, si recunoasterea razboaielor geto-romane ca razboaie fratricide! dar nu din cauza asta nu se sufla o vorba despre noi, ci pentru ca exista un consemn sa nu fie pomeniti getii pe nicaieri si sa nu se spuna adevarul despre noi, si consemnul functioneaza cel mai crancen chiar la noi in tara!... nu e voie nici sa se recunoasca pe plan international ca gotii care au cucerit imperiul roman erau de fapt geti, cum a scris in nenumarate locuri chiar istoricul get Iordanes, caruia i se spune cu insistenta got, desi el insusi isi spune de multe ori get... cele mai multe documente importante despre istoria getilor au fost facute disparute, din ce a scris Ovidius au disparut doar volumele de poezii scris in limba geta, etc, etc. dar multe din ele se regasesc in biblioteca secreta a vaticanului, dupa cum a declarat un fost secretar al unui papa, cand era in vizita in Romania. toata istoria noastra e mistificata!... coroborati toate informatiile astea cu faptul recent ca au bagat cu forta istoria evreilor la scoala si o sa intelegi subit de ce ni se intampla toate astea... de ce trebuie sa credem noi despre noi ca suntem lipsiti de orice valoare si sa ne iubim jefuitorii si tortionarii. romanii nu sunt stramosii nostri, ci doar niste jefuitori, la fel cum au fost bulgarii asiatici adusi de la Volga, care au asuprit pe getii din actualul balcani si culmea cinismului e ca chiar le-a fost dat numele dupa acel neam mongoloid, cu care nu aveau nici o legatura!... ulterior ne-au jefuit turcii, austro-ungarii si in perioada moderna evreii internationalisti - incepand cu sec. 19 cand au vrut sa faca israel in Romania si partial ucraina, apoi in perioada bolsevica si pana azi, de 30 de ani incoace, ne conduc spre dezastru aceiasi evreii kazari pe care voi ii tot alegeti - brucan, iliescu, petre roman, constantinescu, magureanu -plasat, isarescu- plasat etern, basescu, rafila, alfred simonis si multi baieti si fete din usr-plus... si alte neamuri si alti agenti straini - johannis, ludovic orban, etc. deci, atentie mare cu cine veti vota la alegeri, pentru ca e esential pentru existenta noastra ca natie si chiar ca stat... sub nici o forma absenteism, pentru ca ei asta doresc - sa voteze putini romani, doar ai lor, cei fidelizati... si sa iasa tot ei, fiind infiltrati in toate partidele mari/vechi, dar si in unul mai recent, aparent nationalist, dar tot al lor, pentru ca nu era al lor, daca nu ar fi promis seful partidului ca va da cetatenie la 800.000 de cetateni din neamul lor...