Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Django
1 Sezoane 10 Episoade

Django

4.3
TMDb: 4.3/10 742 Voturi
NumeDjango
Anul
Genul DramăWestern
Televiziune
Data
Durata45 min

Descriere

Inspirat de filmul cult omonim, regizat de Sergio Corbucci, serialul Django spune povestea unui om care vrea să se răzbune, dar ajunge să lupte pentru ceva mai important.
Texas, sfârșitul anilor 1800: Django, un pistolar singuratic, sosește în izolatul orășel New Babylon, care e construit în vârful unui crater de vulcan. Django îi caută pe bărbații care i-au omorât familia, dar la fața locului descoperă că Sarah, iubita lui fată, a supraviețuit și locuiește aici. Sarah are acum 20 de ani, e moașa locală și debordează de entuziasm și credință, iar toți locuitorii din oraș au încredere în ea. Dar Sarah nu vrea să mai aibă de-a face cu tatăl ei, pe care îl vrea dispărut din peisaj definitiv.
Django nu poate accepta asta și ar face orice pentru o a doua șansă de a-i fi tată. Mai întâi, câștigă încrederea lui John Ellis, fondatorul orașului New Babylon și soțul lui Sarah. Face asta ajutându-l pe el și pe băieții lui (Phillip, Seymour și Kevin) să facă rost de bani pentru a extrage petrol din pământul local. Apoi apără întreaga familie Ellis de răzbunătoarea Elizabeth Thurman, cunoscută drept „Doamna” din Elmdale.
Elmdale e un oraș plin de albi bogați, civilizați, religioși și plini de ei. E fix opusul orășelului New Babylon: un loc sărăcăcios, dar plin de viață și de culoare, unde toată lumea e binevenită și respectată pentru propriile calități, indiferent de culoarea pielii sau de trecut. New Babylon este un vis, o utopie transformată în realitate de hotărârea și curajul liderilor John și Sarah, dar amenințată constant de Doamna din Elmdale și acoliții ei.
Django, care nu a mai avut o casă stabilă de când și-a pierdut familia și care nu a mai avut pentru cine lupta de când s-a pierdut pe sine însuși în Războiul Civil American, devine cu inima deschisă membru al comunității New Babylon. John îi va fi ca un frate, iar Sarah își dă seama că tatăl ei poate răscumpăra greșelile trecutului.
Dar Django, John și Sarah sunt prinși într-o plasă plină de secrete întunecate. Păcatele și trecutul lor îi ajung din urmă și le amenință visele, pacea și dragostea pe care le-au descoperit, în prezent.

1 Sezonul 1

12 comentarii

  • Salutare, guest