Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Extant
2 Sezoane 26 Episoade

Extant

6.6
TMDb: 6.6/10 20,441 Voturi
NumeExtant
Anul
Genul DramăSFThriller
Televiziune
Data
Durata42 min

Descriere

În centrul acţiunii se află o femeie astronaut Molly Watts (Berry) care încearcă să refacă legătura cu soţul şi fiul său la întoarcerea dintr-o misiune solitară în spaţiu, unde a stat mai bine de un an şi a realizat tot felul de experimente ciudate. Soţul său, John, este un om de ştiinţă foarte talentat, iar fiul său, Ethan, este de fapt, creaţia lui John, primul dintr-o viitoare linie de roboţi cu înfăţişare umană. Întâmplările prin care trece Molly, atât în spaţiu, cât şi la întoarcerea acasă, vor avea consecinţe dramatice asupra întregii planete şi ar putea schimba cursul istoriei omenirii.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Aparut in 2014... SF pe atunci! Exceptional serial! Apropo, sufletul... pe care atat de multi il pomenesc... de unde provine? De la taticu' si de la mamica?... Din pamant?... De la vreun dumnezeu?... Din spatiul intratetestru ori din cel extraterestu?... Vor alege oamenii LIBERTATEA?...
  • Foarte bun. Parerea mea e ca nota 6.6 e mult prea mica. Eu l-as fi notat peste 8.0-8.5. Actorii joaca foarte bine, actiunea e destul de sustinuta si cu surprize. Subiectul e interesant.
  • I don't know where the mark is coming from and who is voting for it, but the series is quite good. Recommended !