Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Forever
1 Sezoane 22 Episoade

Forever

8.3
TMDb: 8.3/10 42,006 Voturi
NumeForever
Anul
Genul DramăSF
Televiziune
Data
Durata60 min

Descriere

Ioan Gruffudd îl interpretează pe doctorul Henry Morgan, cel mai eficient medic legist al New York-ului, şi posesor al unui secret extraordinar: grija cu care studiază morţile suspecte ale oraşului este explicată de faptul că Morgan are de fapt 200 de ani, moartea şi bătrâneţea ocolindu-l până acum din motive misterioase. Împreună cu poliţista Jo Martinez (Alana De la Garza), medicul va rezolva o mulţime de cazuri ieşite din comun, fiecare dezvăluind un episod din coloratul trecut al eroului.

1 Sezonul 1

25 comentarii

 • Salutare, guest
 • Un serial inteligent, sensibil, bine construit. Un serial polițist, în care elementul fantastic este inclus atât de natural încât devine de-a dreptul credibil. O frumusețe... dar NU e pentru proști și nesimțiți. 
 • Sincer , nu ma mir de ce avem asa de putini vaccinati care dau crezare mai rpd postarilor de pe facebook , decat unei analize facuta de zeci de experti , nu ma mir ca maneaua e la moda. Cum poti sa zici de serialul asta ca este "superb"? Nu degeaba a fost anulat , totusi dupa unii "experti" serialul este "minunat". Imi place tipul asta de serial , insa asta este slab. 
  •   Cred ca nu ati citit bine genul filmui (Daca stiti despre ce vorbesc) ,inainte de a jignii parerile altora.
  • sincer nu ma mir de ce avem atiti cretini /comunisti totalitari care daca aslti oameni au alte gusturi ,preferinte, vise aspiratii...sunt niste prosti ...Ammo , amice te poti vaccina cit doresti dar tot cu retad vei ramine, esti cea ce esti si nu poti fi altceva decit ceea ce esti ....un om mic si limitat
  • O analiză făcută de zeci de experți a hotărât că arienii sunt rasă superioară iar alții, inclusiv românii, trebuie exterminați. O analiză făcută de zeci de experți a hotărât că cel mai bun sistem de organizare socială este comunismul și cei care i se opun trebuie exterminați. De fapt nu a fost câte o analiză, ci mai multe, nu zeci, ci sute și mii și zeci de mii de experți - pentru fiecare dintre aceste două cazuri. Din păcate, sunt mulți care după ce că repetă cele mai mari imbecilități și crime ale istoriei se cred și superiori că o fac. În treacăt fie spus, am răcit în toamna lui 2020 și mi s-a pus diagnosticul ce a înlocuit mai toate bolile respiratorii: sars-cov-2. M-am tratat cu tratamentul de la Imunomedica din ziua 1. În două zile eram bine, dar, desigur, am urmat tratamentul până la capăt. Nu am avut nicio sechelă, am și după un an și câteva luni o imunitate excelentă. Am doi prieteni și cinci cunoștințe care s-au vaccinat, și-au făcut rapel și chiar booster și au murit de covid - conform diagnosticului oficial. În schimb toți cei care am făcut boala și ne-am tratat cum am spus ori la Flavia Groșan suntem bine merci. Cu toate acestea, nu m-am gândit niciodată să râd de cei care se vaccinează. Tratamentul medical este în primul rând o alegere personală, cel puțin dacă nu suntem în nazism sau stalinism sau alt sistem dictatorial. 
 • LUCIFER, care e o bazaconie de serial , are 4 sezoane, si asta care e chiar interesant  l-au anulat! 
  • Lucifer nu este realizat de ABC ci de Fox. La ABC sunt multe seriale frumoase precum cel de fata dar sunt anulate din motiv de buget cel mai probabil. Au in derulare multe seriale in acelasi timp si care li se pare ca ies din buget sau nu fac audientele asteptate sunt anulate.
 • Un  serial excelent  !!!!!!!!!!  mi.a  placut  foarte   mult  recomand  chiar  daca  e doar  un  serial.