Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Graceland
3 Sezoane 38 Episoade

Graceland

7.7
TMDb: 7.7/10 14,058 Voturi
NumeGraceland
Anul
Genul AcţiuneCrimăDramă
Televiziune
Data
Durata42 min

Descriere

În urma unui raid al guvernului american, o proprietate de pe o plajă din California de Sud a fost ocupată și transformată într-o reședință în care locuiesc agenți sub acoperire. Fiecare din aceștia sunt membri de top la diferite agenții precum DEA, ICE și FBI.
„Graceland” vine de la numele dat acelei case și este un loc plin de secrete și momente, atât bune cât și rele, prin care au trecut personajele. Din afară totul pare minunat, dar cine ajunge să trăiască acolo are parte de multe minciuni și intrigi.
Proaspat absolvent, primul din clasa sa, bobocul FBI Mike Warren este noul locatar al casei. Având o inteligență superioară și neplăcându-i minciunile, ar putea sa le facă viață complicată noilor colegi, printre care și mentorului său, legendarul agent FBI Paul Briggs.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • problema cu adblock la netu e numai la filmele care au doar doua surse (de ex. netu si vidoza). la cele cu patru surse functioneaza si netu. nu inteleg de ce!
    • Admin
      S-a explicat in acel articol toata situatia. Va rugam sa-l cititi si procedati asa cum este scris acolo. In mod normal nu ar fi trebuit sa ne pese de situatia asta, ca adblock nu ne face niciun bine ca site.