Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Les Revenants
2 Sezoane 16 Episoade

Les Revenants

8.3
TMDb: 8.3/10 16,015 Voturi
NumeLes Revenants
Anul
Televiziune
Data
Durata52 min

Descriere

Serialul creat de Fabrice Gobert foloseşte o formulă familiară producţiilor fantasy şi SF: un eveniment misterios ia pe nepregătite locuitorii unui mic orăşel, aceştia încercând, cum poate fiecare, să facă faţă provocării. În The Returned premisa poate da fiori, pentru că evenimentul priveşte misterioasa revenire la viaţă a mai multor persoane decedate. Acestea reapar ca prin minune în oraş şi încercă să-şi reia existenţa, dar bineînţeles că acest lucru nu este posibil.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • Genial!Nu sunt sigur daca serialul a fost anulat sau terminat pentru ca in sezonul 2 este finalul. Daca as putea sa dau aici o nota ( si nu pe IMDb ) , ar fi 10/10 pentru ca are tot ce ii trebuie. Daca renunti la serial cand deja ai vazut un sfert din el sau jumatate nu o sa aiba nici un sens, cand am ajuns la ep1 sezonul 2 m-am gandit sa scriu un comentariu ca este cel mai prost serial dar dupa m-am razgandit si am zis sa ii dau o sansa pana la final. Nu am regretat!
    •  SPOILEREu am renuntat sa urmaresc varianta americana, cu toate ca era interesant la inceput. Doream sa aflu cum au ajuns acele ''copii'' ale persoanelor disparute, in universul celor pe care i-au inlocuit. Daca stie cineva, sa-mi lase un mesdaj, dar cu o atentiune de Spoiler:))