Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Masters of Sex
4 Sezoane 46 Episoade

Masters of Sex

8.0
TMDb: 8.0/10 27,803 Voturi
NumeMasters of Sex
Anul
Genul Dramă
Televiziune
Data
Durata60 min

Descriere

Michael Sheen şi Lizzy Caplan îi joacă pe William Masters şi Virginia Johnson, autorii unor cercetări ştiinţifice pe teme sexuale, în acest nou serial plasat în anii ’50 şi inspirat de o carte semnată de Thomas Maier.
Cele două personaje, jucate de Sheen (Frost/Nixon, The Queen) şi Caplan (Party Down, New Girl), sunt în deschiderea filmului încă nişte începători în studiul comportamentului sexual al oamenilor. Atunci când cei doi se întâlnesc, în 1956, Masters este un medic surprins să afle că multe femei simulează orgasmul, şi a cărui viaţă intimă cu propria soţie se rezumă la executarea „celei mai bune poziţii pentru concepţie”.
În schimb, mai tânără şi plină de viaţă, Johnson este o fostă cântăreaţă de bar care caută experienţe sexuale pentru că o fac să se simtă bine, fiind capabilă să nu se implice afectiv atunci când face sex. Totodată, îşi doreşte mai mult decât „o altă relaţie” cu un bărbat.
De aici încolo, cei doi vor surprinde o lume întreagă cu cercetările lor, ce constau în a lega senzori diverşilor subiecţi în timpul actului sexual, pentru a înregistra parametrii fiziologici ai orgasmelor. Prin urmare, avem un bordel-clinică. O cameră ascunsă într-un dildo numită Ulise. Şantaj în forme diverse. Totul pentru colectarea datelor „fiziologice” necesare studiului.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3
4 Sezonul 4

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • al naibii curvar drogat, sheen asta are noroc de serii lungi si bani multi. diferenta dintre barbati si femei? barbatii nu vor timp irosit sau stres inutil ci normalitate si conversatii concise. femeile vor teatru, drama, jocuri ale mintii si cat mai multe rahaturi fara sens dar care lor le hranesc orgoliul si paranoia.
  • o porcarie.primul sezon a fost interesant,iar apoi m am ambitionat sa vad toate sezoanele .Se intampla nimic acelasi lucru reluat.nota4
  • film bun ,pacat ca a fost anulat,..interesant pentru tineri inveti multe chestii legate de sexualitate de diferentele dintrefemei si barbati..personajele principale te captiveaza prin originalitatea lor..