Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Mr. Mayor
1 Sezoane 4 Episoade
Urmatorul episod: 29/01/2021

Mr. Mayor

5.8
TMDb: 5.8/10 1,101 Voturi
Anul
Genul Comedie
Televiziune
Data
Durata24 min
Limba

Descriere

A retired businessman runs for mayor of Los Angeles to prove he’s „still got it.” Once he wins, he has to figure out what he stands for, gain the respect of his biggest critic and connect with his teenage daughter, all while trying to get anything right for America’s second weirdest city.

1 Sezonul 1

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • Dezamagitor! Speram sa gasesc o serie noua care sa nu ma oboseasca cu cenzura PC sau aceleasi glume reciclate si tematoare (nu, care-cumva, sa deranjeze vreo minoritate/rasa/orientare etc)... au ajuns ca singurii de care mai fac glume sa fie HANDICAPATII si mascotele! (WOW)Sunt fan Tina Fay, tocmai am terminat a treia oara '30 Rock' (apropos, sugestie sa il adaugati...), nu mai spun de Ted Danson sau Holly Hunter. Pana si Bobby Moynihan mi-a fost simpatic in 'Unbreakable Kimmy Schmidt' sau 'Me, Myself and I' Si, totusi, nu se leaga deloc! Tot mai proaste sitcomurile americane!
    • ahh da, pentru că nimic nu este mai plin de umor decât contunua marginalizare a unor comunități constant discriminate și agresate. Recunoaște pur și simplu că vrei să fii în mod liber rasist, homofob și misogin și să ascunzi asta sub explicația de „glumă”. Ura față de oameni care nici măcar nu au drepturi, sau ale căror drepturi nu sunt egale cu cele ale altora, nu își are locul în comedie.