Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Rome
2 Sezoane 22 Episoade
8.8
TMDb: 8.8/10 115,338 Voturi
NumeRome
Anul
Genul AcţiuneDramăIstoric
Televiziune
Data
Durata60 min

Descriere

Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oraș din lume, o metropolă cosmopolită populată de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu în expansiune.Republica a fost fondată pe principiul puterii comune și nu a permis niciodată unui singur om să dețină controlul absolut. Dar aceste principii sunt puternic zguduite și roase de corupție și excese. Clasa de la conducere a devenit exagerat de bogată, iar vechile valori spartane de disciplină și unitate socială au fost uitate. Între clasele sociale este o diferență uriașă.Sistemele politice și legale se dovedesc pline de fisuri, iar puterea e aproape numai a armatei. O dramă care abundă de intensitatea dragostei și a trădării, descriind relațiile dintre sclavi și stăpâni, soți și soții.ROMA – observată atent în vremurile în care Republica urma să dispară, iar Imperiul era cel care avea să-i ia locul. Serialul original ROMA / ROME a stârnit întrebări și a născut discuții și controverse. Este o producție care a implicat o muncă de proporții uriașe, atât din punct de vedere al cercetărilor istorice, cât și al eforturilor și resurselor folosite.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

12 comentarii

  • Salutare, guest
  • Seria asta ridica stacheta la un nivel greu de egalat,dpdv al redarii vietii in lumea romana(imbracaminte,obiceiuri, aspecte cotidiene ale vietii,samd). Gladiatorul pare o gluma proasta in comparatie cu seria asta.
  • o nota mult prea mare pentru regie si scenariu slabe. bascalie din orice stuatie dramatica. nu am rezistat nici 2 episoade.
    • te cred...e greu cu regia si scenariul,  mult sub  "calitatea" serialului "umbre"...Tate Brothers...ma bucura faptul ca, totusi, ai rezistat doua episoade...daca aveaminteligentza ta, mias fi cumparat abonament la...Netflix...S.I.C.
  • EXTRAORDINAR SERIAL!!!!!!!!!! mi-a placut la nebunie, as fi vrut sa nu se mai termine........il recomand expres tuturor iubitorilor de istorie .....nu am cuvinte sa descriu toate emotiile pe care le-am simtit vizionandu-l........l-am devorat in doua zile, l-am visat si noaptea.....am numai Roma antica in cap ! 
      • in momentul in care am lasat comentariul nu mergeu nici unul dintre playerele postate pentru episodul 2, sezonul1. Acum am revenit  si merge. Multumesc pentru remediere.