Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Sisi
3 Sezoane 18 Episoade
Urmatorul episod: ??/??/????

Sisi

6.9
TMDb: 6.9/10 2.4K Voturi
NumeSisi
Anul
Genul DramăIstoric
Creator
Televiziune
Data
Durata45 min

Descriere

Cea care avea să devină primul superstar al Europei – Împărăteasa Sisi, pe scurt Sisi – s-a născut într-o familie numeroasă, părinții ei fiind Maximilian Joseph de Bavaria și Maria Ludovica de Bavaria, fiica regelui Maximilian I al Bavariei. Familia ei își avea reședința în Palatul Possenhofen. În adolescență, era băiețoasă, plăcându-i cel mai mult plimbările și orice implica mișcare – călărie, gimnastică, dans.

Numele ei întreg a fost Prințesa Elisabeta Amalia Eugenia de Wittelsbach. În urma unei, să zicem, întâmplări, a devenit soția împăratului Franz Iosif, deși sora ei, Helene – foarte rafinată, frumoasă și inteligentă, era cea a cărei căsătorie cu acesta fusese aranjată de către mama lor. Întâlnirea dintre împărat și Sisi s-a numit logodna de la Ischl. Neconformându-se etichetei, Franz a ales-o pe Sisi. Din punct de vedere al rangului, Sisi era nepotrivită pentru împărat, fapt pentru care curtea vieneză a judecat-o mult timp. Fiind veri, Sisi și cu Franz au avut nevoie de dispensa papei, care le-a fost acordată. Totuși acumulările de căsătorii între familia Wittelsbach (care era cunoscută pentru bolile mintale ale membrilor ei) și familia imperială se vor resimți chiar la prințul moștenitor.

Deși această serie a fost realizată cu decoruri și costume generoase și echipa a căutat autenticitatea prin locațiile în care s-a filmat, realizatorii nu și-au propus o simplă dramă de epocă, ci au portretizat-o pe Sisi ca pe o femeie încrezătoare, modernă și au explorat subiecte actuale precum dragostea de familie, independența, conștientizarea sinelui și liberul arbitru.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3

58 comentarii

  • Salutare, guest