Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
The Ark
1 Sezoane 8 Episoade
Urmatorul episod: 30/03/2023

The Ark

3.8
TMDb: 3.8/10 419 Voturi
NumeThe Ark
Anul
Genul DramăSF
Televiziune
Data
Durata40 min

Descriere

100 years in the future, planetary colonization missions have begun as a necessity to help secure the survival of the human race. The first of these missions on a spacecraft known as Ark One encounters a catastrophic event causing massive destruction and loss of life. With more than a year left to go before reaching their target planet, a lack of life-sustaining supplies and loss of leadership, the remaining crew must become the best versions of themselves to stay on course and survive.

1 Sezonul 1

10 comentarii

  • Salutare, guest
  • Slab. Dar nu de nota pe care o are. Un 5 i-ar face dreptate. Ideile sunt pana la episodul 8 toate fumate. Actorii joaca destul de prost. Daca cineva compara serialul asta cu Star Trek, indiferent cu care, are foarte putine cunostinte in SF (sau deloc). Pe de alta pare fiecare are dreptate in ceea cel priveste. PS Daca nu merita sa va uitati din punctul vostru de vedere, nu va uitati!
  • Serial mai bun ca oricare altu din genul respectiv mai bun si ca star trek mi se pare o porcarie star trek ala ias da nota 3 si la asta nota 10
  • Pacat ca are nota asa de mica. Se aseaza putin mai bine actiunea pe parcursul episoadelor, actorii nu mai par asa amatori, putin mai bine lucrat, chiar ar fi fost un serial bun. Ca si substanta, subiectul este decent, mult mai inchegat decat in unele seriale celebre.
  • Mie chiar mi-a placut primul episod.E clar inspirat din Passengers(Jennifer lawrence,Chris Pratt) si Martianuĺ(faza cu horticultura,super pamantul si managmentul deseurilor)iar daca actorii ar juca mai bine,ar avea linistit un 7.0-7.5
  • Daaa .numa din trailer am inteles ... ca e o idee reprodusa din alte filme de succes.. fiind vorba de filmul Independence day ( will smith ) si Star-Gate OG-ul .. acum e ca un remake prost facut... e ca un Velma .... mnoh ... vedem ce zice.