Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
The Royal House of Windsor
1 Sezoane 6 Episoade

The Royal House of Windsor

7.6
TMDb: 7.6/10 37 Voturi
NumeThe Royal House of Windsor
Anul
Genul Istoric
Televiziune
Data
Durata45 min

Descriere

Bazându-se pe informații noi, acest serial urmărește supraviețuirea familiei regale britanice în ultimul veac, marcat de lupte pentru putere, politică și multe altele.

1 Sezonul 1
Nu e disponibil in acest moment !

9 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   S-a adaugat doar Userload, pentru ca celelate surse (Mixdrop si Evoload ) la orele acestea de varf, nu prea functioneaza mai nimic. O sa le adaugam si pe restul maine.
 • un serial-documentar de nora 6-7...Diana o sa fie un fel de Anne Boleyn a secolului 21 ,a "deranjat" si a trebuit indepartata iar Willam probabil va face o treaba excelenta pe tron.
 • Iyla are dreptate pana la un punct. Lady D a avut parte de aproape tot episodul  5. De  altfel, recomand  "The story of D..." unde aprox. 160 min. sunt numai despre ea. Dca nu ar fi fost informatii inedite, miniseria ar fi fost slaba. Merita nota IMDB. Recomand.
 • Un serial facut de casa Windsor pentru casa Windsor. Mi-a dispalcut total felul in care au tratat capitolul "Diana". Oricum, multe imagini inedite si multa istorie...merita vazut!
  • si eu simt ca au tratat capitolul Diana in mod incorect, fiind partinitori taberei celeilalte, dar privit ca un basm acest documentar este interesant, insa se simte manipularea din spatele imaginilor si vorbelor, as dori sa vad adevarata poveste spusa de surse obiective si nu povesti de adormit copiii despre puternica dinastie.