Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Tyrant
3 Sezoane 32 Episoade

Tyrant

7.9
TMDb: 7.9/10 18,504 Voturi
Anul
Genul AcţiuneDramăThriller
Televiziune
Data
Durata60 min

Descriere

În centrul atenţiei este Barry Al-Fayeed (Adam Rayner, la primul rol important din carieră), un pediatru din Los Angeles. Aflăm curând că numele lui Barry este de fapt Bassam, că s-a născut în Abbudin, o ţară fictivă din Orientul Mijlociu şi că este fiul înstrăinat al dictatorului acestei ţări.
După 20 de ani de separare de familie, Barry se lasă convins de soţia şi copiii americani să reînnoade legăturile cu trecutul. Şi ce metodă mai bună dacă nu nunta fiul fratelui lui Barry, Jamal, pentru care tatăl lor este gata să cheltuiască o avere? Deloc entuziasmat de revenirea într-un mediu care i-a lăsat urme grele pe suflet, Barry se întoarce în Abbudin, devenind protagonistul unui extraordinar conflict între culturi.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3
Procesul de mutare de pe Videomega pe OkStream este acum complet.

Subtitrarile sunt din nou functionale.

In caz ca vedeti mesajul "File has been..." , inseamna ca fisierul nu a putut fi transferat si va trebui re-uploadat.

9 comentarii

  • Salutare, guest
    • E anulat fiindca aidoma noastra, 90% din cei de pe pamant care il vad, il fura. Deci oamenii aia e normal sa-l anuleze, daca nu exista interes ptr el (clienti platitori) si e vazut doar pirat. Nimeni pe lumea asta nu lucreaza gratis. Putinii platitori, sustin intreaga industrie de streaming. Si tot mai multe seriale bune vor pieri, inevitabil.  E un fapt. O reflectie, daca vreti... Cred ca si Netflix si altii, gresesc major.Au mai lasat preturile, dar nu de ajuns! inca vor 19-20 de euro pe luna ptr un serviciu care le-ar aduce infinit mai multi clienti si venituri cumulate mai grase, daca s-ar multumi cu 4 E/luna. Pare putin, dar in loc de cateva milioane de clienti, ar putea avea 4 miliarde! 4 E/luna e o suma pe care o poate plati si un american si un nigerian si un pachistanez. La 20 de E, ai pierdut deja toate tarile de pe pamant cu un salariu sub 500 de E/luna, adica cam marea majoritate...peste 60%. Toti acestia vor pirata! Adica ce facem si noi aici! Iar serialele...vor disparea si mai si...
      • adevarat. 90% din cei care il vad il fura. motivul? simplu. 90% din averile pamantulu,i se afla la ceilalti 10% care nu vad filmul, furandu-l._fb serialul. poate fi considerat neterminat, dar nu este asa. de fapt sfarsitul este razboiul permanent din cateva tari din asia mica. daca vrei continuarea, incepi cu sezonul 1.
  • Foarte bun serial, în special sezonul 1 și 2. Sezonul 3 puțin mai slăbuț, poate și din acesta cauza a fost anulat. Totuși serialul prezintă într-un mod aparte doctrinele dictatorilor în general, plus ca mai înțelegi cat de cat ceva despre lumea araba. Este un serial ce te tine în suspans, nu iți mai vine sa te dezlipești din fata televizorului. Eu i-am dat nota 9 pe imdb.
  • A fost interesant, primele doua sezoane chiar te captiveaza, dar nu inteleg ce sa intamplat cu "povestea" din ultimul sezon. A devenit banala si neatractiva, a pierdut suspansul si intriga intr-un conflict imposibil de remediat. Daca personajele principale se pierd pe drumul spre atingerea idealurilor, atunci ce sa mai motiveze privitorul? 
  • Bun film, astia anuleaza toate serialele bune, si lasa numai timpenii care vad ca au audienta. Varcolaci, groaza, vampiri, etc. Seriale pentru cretini....