Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD
Van Helsing
2 Sezoane 15 Episoade
Urmatorul episod: 20/10/2017

Van Helsing

5.5
TMDb: 5.5/10 1,427 Voturi
Anul
Genul DramăGroază
Televiziune
Data
Durata42 min

Descriere

Vanessa Helsing, the daughter of famous vampire hunter and Dracula nemesis Abraham Van Helsing is resurrected five years in the future to find out that vampires have taken over the world and that she possesses unique power over them. She is humanity’s last hope to lead an offensive to take back what has been lost.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Mai baieti, am un net de 500mega si totusi serialele de pe site-ul vostru se misca in reluare, vad 20 secunde din fil,m, iar sta 10 ani sa se incarce , asta e bataie de joc, pe youtube de exemplu mi se incarca un  full video in 1k HD in 5 secunde si pot sa dau la orice minut fara probleme. Aici daca dau 2 minute mai in fata e jale. Vorbiti cu  aia de la openload sa faca ceva. Nici un caluclator de  la NASA nu ar vedea seriale fluent in felu asta..
    • Admin
      Google are banda nelimitata si servere in toata lumea.Openload , nu ofera banda nelimitata si majoritatea serverelor sunt pe Romania .Puteti sa faceti un test pe https://openload.co/speedtest , poate problema este strict intre provider-ul dumnevoastra de internet si openload.Se pot face teste riguroase pe tema asta dar trebuie sa comunicati in mod direct cu ei.