Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Young Justice
3 Sezoane 69 Episoade
Urmatorul episod: 21/10/2021

Young Justice

8.7
TMDb: 8.7/10 28,137 Voturi
Anul
Televiziune
Data
Durata22 min

Descriere

Un grup de tineri eroi încearcă să demonstreze că pot fi membri în Liga Dreptății.

1 Sezonul 1
2 Sezonul 2
3 Sezonul 3

26 comentarii

  • Salutare, guest
  • Ştire de ultimă oră: Warner Bros o să organizeze primul eveniment DC numit DC FanDome pe data de 22 august, "un eveniment global fără precedent timp de 24 h, prezentând cea mai adunare virtuală de anunţuri ale creatorilor şi de conţinut din istoria DC." Evenimentul include filme DC, producţii tv, jocuri, benzi desenate, interviuri cu actori, creatori şamdp. Printre titlurile ce vor fi prezentate: Aquaman The Batman Batwoman Black Adam SHAZAM! SnyderCut The Suicide Squad Watchmen WW84 şi nu doar atât Acest eveniment va fi împărţit în şase zone virtuale: “Hall of Heroes” (Zona Principală), DCWattchVerse, YouVerse, DC KidsVerse, DC InsiderVerse şi DC FunVerse. #DCFanDome o să înceapă la ora 20:00, ora României pe 22 august şi va fi un adevărat eveniment global, disponibil în 10 limbi: engleză, franceză, germană, spaniolă, portugheză, coreeană, japoneză şi chineză. Site-ul e funcţional acum pe dccomics.com/DCFanDome
  • A fost confirmat apariţia apariţia YJ sezonul 4 în cadrul evenimentului DC FANDOME de către creatorul serialului.
  • S-a modificat apariţia YJ în cadrul DC Fandome. Nu o să mai aibă loc pe 22-23 august. ci pe 12 septembrie la ora 20:00 şi pe 13 septembrie ora 20:00.
  • Nu a fost anunțată o dată de lansare pentru sezonul 4. A fost doar confirmat sezonul 4, a fost anunțat subtitlul Phantoms și logo-ul. Și se lucrează încontinuu la sezonul 4. 
  • Creatorul serialul a spus pe pagina de Twitter că 24 de scenarii sunt complete, 20 de episoade sunt filmate integral şi mai sunt de filmat 3, parţial. Nu a oferit o dată de lansare.
    • Rectificare: Când am spus filmate, de fapt era: înregistrate. Adică s-au făcut înregistrările cu actorii de voce.
  • 24 din 26 de scenarii sunt complete, zero episoade filmate și la 20 dintre ele este terminată munca de înregistrare a actorilor de voce. Nu o să apară luna viitoare sezonul 4, conform producătorului și nu știe nici când o să vedem un trailer.