Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD Skyfire

Skyfire

Skyfire    

Not Rated 97 min

5.3
IMDB: 5.3/10 1,367 voturi

Genul: AcţiuneDramăThriller

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Insula Tianhuo este la fel de frumoasă ca un paradis. Aproape că îi face pe oameni să uite că se află în „Inelul de Foc”, renumita centură vulcanică din Rimul Pacificului. Vulcanul a erupt, iar viața oamenilor din insulă e în pericol.

No links available
No downloads available

17 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   Exista , dar noi preferam variantele originale intotdeauna. In rusa nu stim sa fie acest film.
 • Foarte dragut film! Asa bine am adormit pe el, somn de ala de frumusete, in fine, impropriu spus!....Ce n am prins: a venit tovarasul Xi Jiping sa linisteasca vulcanul sau nu?
 • Un amalgam "Dante's Peak" - "Jurassic Park", făcut cu stângăcie de către  producătorii chinezi care fac ce știu ei ca au fost învățați la școala de partid: ia filmul din occident, schimbă doar decorul, pune  2-3 actori englezi, australieni  sau americani, și da-i drumul pe piață. Rotten Tomatoes i-au dat 5,7 din 10, dar reviziile critice sunt sarcastice (cele câteva pozitive, că majoritatea sunt de genul "Chinese popcorn disaster movie"). IMDB doar 5,3. Probabil intre 4 și 5 ar fi scorul adevarat după ce dai la o parte votanții chinezi, ceea ce ar fi chiar laudativ pentru o producție chinezeasca.  
 • Daca era american, agaricii care voteaza pe IMDB i-ar fi dat cel putin 2 puncte in plus. Sunt aceeasi care nu au avut curaj sa dea o nota mai mica de 10 GOT pina la ultimul sezon cand, cativa curajosi au dat un 9...un 8... Sunt aceeasi care au creat clubul Cpt America si dau numai note mari filmelor cu superghertoi...cu conditia sa fie made in USA, evident. Efecte speciale excelente, actori care joaca bine, subiect interesat. Cred ca americanii sunt foarte frustrati. Au si de ce....Sunt lenesi, ignoranti si se cred inca stapani de sclavi. Pierd teren repede in fata unui popor muncitor ,inventiv si liber.
  • De obicei lenesii sunt inventivi, dorind sa scurteze munca, isi cauta scurtaturi care sa minimizeze efortul si timpul alocat. Ignoranti vezi peste tot, iar popoare muncitoare sunt prea putine (nu stiu sa dau nici un exemplu). La noi s-a lovit puternic in invatamant/cultura, economie, medicina, ce tot vorbesc eu, cam in toate domeniile de interes pentru evolutia unui popor, astfel incat am ajuns in mare parte servitorii prost platiti ai strainului si cum acei putini bani sunt mai multi oricum decat se fac in  tara, atunci romanul se duce la slugareala. La revedere libertate (care dupa parerea mea este oricum o utopie), iar de spirit patriotic nici nu mai vorbesc.  

Filme Asemanatoare