Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
HD The Accountant

The Accountant

The Accountant    

R 128 min

7.5
IMDB: 7.5/10 68,300 voturi

Genul: AcţiuneCrimăDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Sub o acoperire anostă, Christian ţine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume. În momentul în care autorităţile ajung pe urmele lui, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim: o companie de robotică în al cărui bilanţ apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

No links available
No downloads available

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • un film interesant. tabloul de pollock, ala cu mazgalelile, e o prostie... nu inteleg de ce oamenii considera asa ceva om opera de arta...
    • Unora le plac manelele altora Berlioz, unora Pollock altora graffiti, fiecare are gusturile si educația lui cat si libertatea de a aprecia sau nu ceva. Daca ceva nu este pe gustul meu sau nu înțeleg nu înseamnă neapărat ca este urat sau rău.
      • Fi serios :))) La sfarsit o rupt tabloul ala frumos cu cainii pt laba aia de pollock (ii facut cu p...)
  • Uitativa cu ÎNCREDERE, e foarte bun, si subiectul si acțiunea doar cei care le plac filmele cu romantizm/dragoste vor fi dezamăgiți :)))Mulțumesc Filme.s.Online pentru toata munca depusă sunteți un site foarte serios si cu surse bine funcționale, Țineți-o tot asa !

Filme Asemanatoare